Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Qoltec 50674 3D prindimaterjal Polüpiimhape (PLA) Punane 1 kg

Qoltec 50674 3D prindimaterjal Polüpiimhape (PLA) Punane 1 kg
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Qoltec
Kauba ID: 1763337
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MEIE TOODE – TEIE LOOVUS
3D-printerid on andnud meile paljudes valdkondades täiesti uued võimalused. Nad prindivad meile lihtsaid ja keerukamaid mustreid. Nende suurus sõltub ka meie vajadustest ja kasutatavate seadmete võimalustest. Sõltumata sellest, kas alustate oma seiklust 3D-printimisega või olete selle ala ekspert, leiate meie pakkumisest filamente, mis võimaldavad teil luua ainulaadseid kujundusi ja kujundeid.

PLA PRO
PLA PRO on materjal, millel on funktsioonide komplekt, mis on vajalik täpsete elementide, näiteks arhitektuursete mudelite printimiseks. Detailid on olulised – kujunda prototüüp, mänguasi või varuosa ja naudi täiuslikku pinda. Tänu PLA PRO filamentidele saate luua ka suuri väljatrükke ilma jahtumise ajal suurust kaotamata. Olge tulemuses kindel – lõpptulemus ei ole deformatsioonile vastuvõtlik.

PARIM VALIK
Valisime oma filamentide tootmiseks PLA Pro mitmel põhjusel:
- biolagunevus - keskkonnasõbralikud omadused,
- veekindel - vee- või vedela keskkonna suhtes vastupidav,
- UV-vastupidavus - hõõgniidi värvus säilitab oma intensiivsuse aastaid,
- Madal lõhn – töötlemise ajal ei eraldu materjalist ebameeldivat lõhna.

LAI RAKENDUSVALIK
Tänu 3D-printeritele jõuate loovuse teisele tasemele. Tänu laiale hõõgniidivärvide valikule saate luua laste mänguasju ja dekoratiivelemente. 3D-printe kasutatakse ka tööstuses, neid hindavad arhitektid ja sisekujundajad, võimaldades oma visioonid 3D-sse üle kanda.

GARANTIIGA KINNITATUD KINNITUS
Kas soovite kvaliteetset toodet? Meie lahendused vastavad teie ootustele. Igale meie poolt pakutavale trükifilamendile kehtib 24-kuuline garantii, mis kehtib ostukuupäevast.Qoltec 50674. Trükimaterjal: polüpiimhape (PLA), Trükivärvid: punane, Brändi ühilduvus: Iga kaubamärk. Kaal: 1 kg, Tihedus: 1250 kg/m³, Laius: 66 mm. Kogus pakis: 1 tk, Pakendi laius: 80 mm, Pakendi sügavus: 220 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles