Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Qoltec 50281 liigpingekaitse Hall 4 vahelduvvoolu pistikupesa(d) 230 V 1,8 m

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Qoltec
Kauba ID: 1763258
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ÜKS RIBA, PALJU VÕIMALUSI
Kas otsite võimalust ühendada mitu seadet ühe toiteallikaga, mis võimaldab teil korraldada juhtmeid nt laua alla, teleri taha või kööki? Või äkki korraldate endale ja oma töötajatele töökoha nt kontoris või töökojas? Parim lahendus on mitmes variandis saadaval olev juhtmestik, mis võimaldab teil valida oma ootustele kõige paremini vastava.

KIIRE LÜLITI JA JOOKSETE SUJUVALT
Meie toodete hulgast leiate erineva pistikupesade arvu ja kaablipikkusega ribasid, mis garanteerib õige valiku. Praktiline element on sisseehitatud valgustusega Quick Switch, mis sobib suurepäraselt jalglülitiks – kui see on sisse lülitatud, võid olla kindel, et sinu seadmed saavad oma annuse energiat kätte.

RIKASTATUD USB-PORTIDEGA
Kas teie kodus on palju kaableid ja pistikuid pole piisavalt? Või äkki vajate oma ettevõttes rohkem tasuta teenindusaegu? Meil on selleks lahendus.
Esitletud mudelil on kaks USB-pesa, tänu millele saate otse ühendada kaabli ja laadida nutitelefoni või mis tahes seadmeid, ilma et peaksite kogu laadijat ühendama.

ELEGANTNE DISAIN TEIE MUGUST MÕELDADES
Riba sobib ideaalselt sisemusse, mille vahele selle asetate. See on võimalik muuhulgas tänu klassikalisele hallile korpusele. Oleme selle kujundanud uusimatest trendidest lähtuvalt, ühendades elegantsi kasutusmugavusega. Muutke kõige lihtsamad igapäevased esemed omavahel harmoneeruma

TEIE JA TEIE LÄKSASTE TURVALISUS ON MEILE OLULINE
Teie ja teiste ribaga ühendatud seadmete kasutajate kaitsmiseks oleme selle varustanud järgmiste turvameetmetega:
- kõigis pesades kaitsebarjäär, mis kaitseb laste eest - see on eriti oluline kohtades, kus lapsed on elu lahutamatu osa,
- valmistatud mittesüttivast PP materjalist,
- kindlustus.

SAAN ROHKEM RUUMI
Teame, et sel ajal on järjest enam seadmeid muutumas SMART-iks ning oleme hästi kursis kodus või kontoris vajalike kaablite ja laadijate arvuga. Lisaks tavapärastele kodu- või kontoriseadmetele ühendame vooluvõrku näiteks tohutut populaarsust kogunud bluetooth kõrvaklapid. Esitletud Qolteci põrandaliistu mudel võimaldab teil ruumi korraldada nii, et kaablite tohutud ei häiri teie esteetikatunnet. Põrandaliistil on käepidemed, tänu millele saate selle hõlpsasti asetada vertikaalsesse (nt seinale) või horisontaalsesse (nt laua alla) konfiguratsiooni, varjates nii üleliigseid juhtmeid ja korraldades oma ruumi paremini.

USALDUSLIK KINNITATUD GARANTII
Te hoolite ostetud toote kvaliteedist, mistõttu on meie projektid ja lahendused keskendunud teie ootuste täitmisele. Iga meie poolt pakutav toitejuhe vastab EL määruse 2002/96 / EÜ nõuetele. Lisasime ka kolmanda osapoole vastutuskindlustuse kahjude eest, mis võivad olla põhjustatud defektsest tootest. Neile kehtib ka garantii 24 kuud alates ostukuupäevast.Qoltec 50281. Vahelduvvoolu pistikupesade kogus: 4 vahelduvvoolu pistikupesa(t), Sisendpinge nimipinge: 230 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 Hz. Toitepistik: tüüp F (Schuko). Toote värv: hall. Kaabli pikkus: 1,8 m, Kaal: 529 g, Laius: 345 mm. Sertifitseerimine: EL direktiiv 2002/96 / EÜ

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles