Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

QCY T18 TWS kõrvaklapid (valged)

  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1532989
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS QCY T18 kõrvaklapid

Nautige fantastilist helikvaliteeti muusikat kuulates, filme vaadates või mänge mängides. TWS QCY T18 kõrvaklapid toetavad Snapdragon Soundi tehnoloogiat ja on varustatud 10 mm dünaamiliste draiveritega kristallselge heli jaoks. Tööaeg kuni 30 tundi (koos laadimisümbrisega). AptX Voice koodek ja cVc 8.0 mürasummutus tagavad sujuvad telefonikõned. QCY rakendus on saadaval ka lisafunktsioonide ja sätete jaoks.

Hämmastav heli

Tunnetage, kui fantastiliselt võivad teie lemmiklood kõlada. Kõrvaklapid on varustatud kaasaegse Qualcomm QCC3050 kiibiga ning toetavad Snapdragon Soundi tehnoloogiat ja adaptiivset aptX kodekit. Neil on ka sisseehitatud 10 mm kõlarid. Kõik see võimaldab neil pakkuda kvaliteetset, üksikasjalikku ja kristallselget heli. Nüüd saate tunda end nagu oma toas kontserdil!

Puutetundlik juhtimine

Kas soovite muuta esitatavat lugu või peatada muusika? Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni otsima! QCY T18 kõrvaklapid on varustatud praktiliste puutepaneelidega, mis võimaldavad kiiresti ja mugavalt taasesitust peatada või jätkata, lugusid vahetada, sissetulevaid telefonikõnesid käsitleda, mängurežiimi aktiveerida või hääleassistenti aktiveerida.

Vaba suhtlus

Nüüd saate probleemideta telefoniga rääkida ka väga lärmakates kohtades, näiteks rahvarohkes bussis või kaubanduskeskuses. Kõrvaklapid on varustatud suure jõudlusega mikrofonidega, mis tuvastavad usaldusväärselt teie hääle. Samuti toetavad need aptX häälkodekit ja cVc 8.0 mürasummutustehnoloogiat, mis filtreerib tõhusalt välja tarbetu taustmüra ja annab teile kindlustunde, et teie sõbrad kuulevad teid suurepäraselt.

Bluetooth 5.2

Nautige kiiret, stabiilset ja usaldusväärset juhtmevaba ühendust Bluetooth 5.2-ga. Samuti saate T18 korraga siduda kahe seadmega ja nende vahel vabalt vahetada. Näiteks saate tahvelarvutis filmi vaadata ja seejärel hõlpsalt kõnele vastata. Puudutage lihtsalt oma kõrvaklappe! Samuti on spetsiaalne mängurežiim, mis tagab veelgi väiksema latentsusaja – täiusliku sünkroonimise video ja heli vahel, võimaldades teil täiustada oma keelekümblust ja purustada järjekordne rekord oma lemmikmängus.

Kerge, mugav, stiilne

QCY T18 kõrvaklapid on elegantse disainiga. Samuti on need uskumatult kerged ja mugavad. Need sobivad ideaalselt kõrvadesse, ei kuku välja ega tekita ebamugavat survet. Nii saate muretult muusikat kuulata isegi pikka aega. Lisaks sisaldab komplekt 3 paari asenduskummi kolmes suuruses (S, M ja L). Nii saate kohandada oma kõrvaklappe veelgi paremini vastavalt teie vajadustele!

Pikk tööaeg

Ärge muretsege selle pärast, et teie kõrvaklappide aku saab liiga kiiresti tühjaks. T18-d on varustatud vastupidavate akudega, nii et nad suudavad täielikult laetuna muusikat esitada kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimisümbris võib seda aega pikendada 30 tunnini. Sellest piisab umbes 450 laulu kuulamiseks, umbes 15 filmi vaatamiseks või umbes 7200 lühivideo vaatamiseks YouTube'is.

QCY rakendus – rohkem valikuid

Kas soovite oma kõrvaklappe veelgi isikupärastada? Proovige rakendust QCY, mis on Google Plays ja App Store'is tasuta saadaval. Näiteks saate muuta ekvalaiseri sätteid, kontrollida aku taset ja valida mängurežiimi. Samuti saate kohandada puutepaneelide tööd. Androidi kasutajatele on seadmete sidumise hõlbustamiseks ka hüpikaken.

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • 3 paari otsikuid (S, M ja L, üks paar on juba kõrvaklappidele paigaldatud)
  • USB C kaabel
Bränd QCY
Nimi QCY T18 MeloBuds
Paari nimi QCY-T18
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi profiilid HSP, A2DP, AVRCP
Vahemik Kuni 10 m
Toetatud süsteemid iOS, Android
Aku mahutavus 380 mAh
Laadimisport USB-C
Aeg helistada Kuni 4,5 tundi
Mänguaeg Kuni 7 tundi
Värv Valge
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles