Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

QCY GTS S2 nutikell (must)

QCY GTS S2 nutikell (must)
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1462872
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell QCY GTS S2 (must).

S2 on QCY multifunktsionaalne nutikell, mis mitte ainult ei mõõda teie samme ja näitab aega, vaid aitab teil ka oma keha eest hoolt kanda! Muuhulgas jälgib seade sinu und ja pulssi ning pakub üle 100 spordiala, millel saad oma edusamme jälgida! See teavitab teid sissetulevatest sõnumitest, kõnedest ja märguannetest sellistest rakendustest nagu Facebook, Instagram, Twitter jne ning võimaldab teil juhtida ka muusikapleierit ja kõnesid. Lisaks on sellel mitmeid põhifunktsioone nagu äratuskell ja stopper. Sellel on muljetavaldav ekraan ja see töötab QCY rakendusega. S2 on teie uus isiklik assistent!

12QCY/S2-Must/4

Pikk kasutusiga

Teie nutikell on teiega pikka aega kaasas! Põhikasutusel võib see kesta kuni 14 päeva! Kui seda kasutatakse koos rakendusega, kestab seade 4 päeva. Kas olete mures, et ta keeldub teid ebasobival ajal teenimast? Ärge muretsege! S2 tuletab teile meelde, kui peate laadima!

12QCY/S2-Must/3

Teie isiklik assistent

QCY nutikellaga on kogu vajalik teave teie käeulatuses. Üks väike seade võimaldab teil hõlpsalt muusikat juhtida, pildistada, ilmateateid vaadata või äratust seadistada. See teavitab teid sissetulevatest kõnedest ja tekstisõnumitest, samuti mõõdab teie stressitaset, emotsioone ja aitab parandada teie hingamiskvaliteeti.

12QCY/S2-Must/8

Saavutage oma eesmärgid ja purustage rohkem rekordeid

Kui randmel on S2, teate alati, kui kaugele olete reisinud, mitu sammu olete teinud ja kui palju kaloreid olete selle käigus põletanud. Nutikell pakub üle 100 spordiala, kus saate oma edusamme jälgida! Jooksmine, aeroobika, tantsimine? Kuidas oleks rulluisutamise, maahoki või suusatamisega? Valige oma lemmikspordiala või avastage QCY abil uus kirg!

12QCY/S2-Must/7

Oma tervise kaitsmiseks

Mis teid veel S2 puhul üllatab? Kell suudab jälgida nii teie une kvaliteeti kui ka teie loomulikke tsükleid. Rakenduses on teil juurdepääs kogu vajaliku teabe kirjele ja selle kohta diagrammidele. Nende põhjal saate näiteks teada, kas teie süda töötab korralikult, ja saate kiiresti reageerida, kui ilmnevad murettekitavad sümptomid. Seade jälgib ka vere hapnikuga küllastatuse taset ja menstruatsiooni, nii et teil on alati juurdepääs oma kalendrile!

12QCY/S2-must/6

Mugav ja praktiline

Nutikell on varustatud silikoonrihmaga, mis teeb selle kasutamise mugavaks. Nahasõbralik materjal tagab mugavuse ka intensiivsetel treeningutel. Veelgi enam, see on IPX8 veekindel, nii et te ei pea muretsema higi ega vihma pärast – teie nutikell on ohutu!

12QCY/S2-must/10

Muljetavaldav ekraan

QCY S2-l on 1,85-tolline 2,5D servadega ekraan. See kuvab pilte täisvärvilises HD-kvaliteedis, et pakkuda vapustavat visuaalset kogemust. Valikus on üle 100 kella sihverplaadi, mille abil saate oma nutikella välimust hõlpsalt isikupärastada. Valige selline, mis peegeldab ideaalselt teie iseloomu, või muutke seda vastavalt oma meeleolule!

12QCY/S2-must/1

Ärge loobuge oma muusikast

Telefoniga ühendatud S2 võimaldab teil oma muusikapleierit juhtida, nii et olenemata sellest, mida teete või kus viibite, ei pea te loo muutmiseks või helitugevuse reguleerimiseks telefoni välja võtma. Vaata, kui mugav see on!

12QCY/S2-Must/9

Rääkige vabalt

Keegi helistab sulle, aga sul pole telefoni käepärast? Vastus nutikelladelt! Vaid ühe klõpsuga saate sissetulevale kõnele vastata! Bluetoothi helistamisfunktsiooni toimimiseks peab S2 olema telefoniga ühendatud.

12QCY/S2-Must/2

Kaasas

  • Nutikas käekell
  • Kaabel
  • Juhtimine
Tootja QCY
Mudel C2
Mõõtmed 43,7 x 36,4 x 12 mm
Bändi suurused 120,5 x 22 mm (pikk versioon); 80,5 x 22 mm (lühike versioon)
Kaal 18,3 g (tundi); 40 g (kellarihm)
Ekraan 1,85" HD TFT ekraan
Luba 240 x 280
Aku mahutavus 280 mAh
Aku kestvus 14 päeva põhilise s1asiga* 4 päeva Bluetoothiga
Rakendus QCY
Ühilduvus Androidi versioon 6.1 või uuem / iOS 12.0 või uuem
Keel inglise, lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, korea, jaapani, saksa, hispaania, prantsuse, itaalia, portugali, araabia, poola, vene, taani, türgi, indoneesia, tšehhi keel
Spordirežiimid Jooksurada, velotrenažöör, jooga, hüppenöör, batuut, kõrgushüpe, kaugushüpe, stepperid, orbiiditrenažöör, kükid, jõutõmbed, surumised, plank, võimlemine, sõudmine, pilates, trepist ronimine, jõutreening, kõhutreening, ratsutamine, ratsutamine, jalgrattasõit, kaljuronimine, matkamine, korvpall, maahoki, tennis, käsipall, bowling, võrkpall, golf, tantsimine, tai chi, suusatamine, võitluskunstid...
Peamised funktsioonid Sammude loendamine, pulsi mõõtmine, kalorid, vere hapnikuga küllastus, une jälgimine, menstruatsioon, hingamisharjutused, stressi mõõtmine, emotsioonid, kalender, kell, erinevad kella sihverplaadid, mille vahel valida, OTA värskendus, kõne ignoreerimine, mängija juhtimine, fotod, stopper, kõneteavitus , SMS-märguanded, äratuskell, rakenduste märguanded, vähese energiatarbega märguanded, ilm, taimer, telefoni leidmine, mitte segada režiim
Hüpikteatis Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp, Messenger, QQ, Wechat
Rakendus QCY APP

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles