Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PXN-P30 PRO juhtmevaba pult telefonihoidikuga (roheline)

PXN-P30 PRO juhtmevaba pult telefonihoidikuga (roheline)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1457079
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller PXN-P30 PRO telefonihoidikuga

Muutke oma nutitelefon vaid mõne minutiga PXN-i kaasaskantavaks konsooliks. Läbimõeldud disain võimaldab pikendada mängupuldi haaret kuni 16 cm, mis sobib enamikule mobiiltelefonide ja tahvelarvutite mudelitele. See ühendub juhtmevabalt Bluetooth 5.0 kaudu, mis minimeerib latentsust. 2 analoogi ja kaks nuppude rühma reprodutseerivad konsooli klahvide arvu ja võimalusi ning mängu kestuse eest vastutab mahukas aku. Seade ühildub Androidi (ka HID-režiimis) ja iOS-iga ning on MFI-sertifikaadiga.

Kolmeastmeline suuruse reguleerimine

Kontrollerit saab hõlpsasti kohandada vastavalt teie mobiilseadme suurusele. Põhikonfiguratsioonis mahutab see seadme, mille ekraani diagonaallaius on 10 cm (4 tolli). Maksimaalses asendis mahutab mängupult telefoni või tahvelarvuti, mille diagonaal on kuni 16 cm (6,67 tolli). Tugev lukk ei lase teie telefonil mängupuldist kogemata välja libiseda.

Võimas jõudlus

Võimsa 250 mAh akuga on mängupult valmis tundideks mängimiseks ja madal energiatarve tähendab, et see võib jääda ooterežiimile mitu tundi. Toidet saab taastada kaasasoleva mikro-USB-kaabli abil.

iOS-iga ühilduv

PXN-P30 PRO ühildub täielikult iOS-iga, seega ühendub see spetsiaalsete mängudega ilma lisaseadeteta. See annab teile kontrolli mitme duelli ajal Call of Duty või Fortnite'is või loob oma baasi Minecraftis segamatult.

Töötab Androidiga

Siduge oma kontroller oma Android-telefoniga ja looge hõlpsalt Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühendus, et alustada mängimist niipea kui võimalik. PXN Play rakenduse toega saate oma mängupuldi klahve vabalt programmeerida, et muuta juhtelemendid veelgi täpsemaks ja teie ja teie mängu jaoks kohandatud.

E-Sport mikrolüliti päästikud

Iga nupp on varustatud mikrolülititega, mis tagavad, et klahvid kestavad miljoneid vajutusi. Nupu ja anduri vaheline vähendatud kaugus muudab reageerimise veelgi kiiremaks, pakkudes veelgi paremat mängukogemust.

Komplekti sisu

  • Mängupult PXN P30 Pro
  • Micro USB kaabel
  • Kasutusjuhend
Direktor PCN
Mudel P30 Pro
Värv Roheline
Suurus 165x85x32 mm
Ühendus Juhtmeta ühendus
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 8 m
Käepideme pikendamise ulatus 10-16 cm
Aku mahutavus 250 mAh
Töövool 15 mA
Tööaeg ühe laadimisega 25 tundi
Laadimisaeg 1,5 tundi
Laadimisport Mikro-USB
Programmeeritavad nupud Jah
Puuteplaat Ei
Vibratsioon Ei
Sisseehitatud kõlar Ei
Helisisend 3,5 mm Ei
Ühilduvus Android HID, Android 4.4V ja uuem, IOS 13.0V ja uuem
Omadused
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles