Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Puuvillane toonerikassett tsüaan

Puuvillane toonerikassett tsüaan
Laos
  • 70.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.66 €
Kaubamärgid Katun
Kauba ID: 1639930
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tooneri jõudlus, mida võite usaldada
Need Katun Performance™ värvilised toonerikassetid on välja töötatud ja rangelt testitud, et tagada silmapaistev pildikvaliteet, värvide taasesitus ja lehtede tootlikkus. Selle usaldusväärse ja kasumliku originaalseadmete valmistaja alternatiiviga saavutate oma valdkonnas parima jõudluse.
Vähendage oma tarvikute kulusid
Iga ettevõte, olgu see suur või väike, otsib võimalusi konkurentsieelise saavutamiseks. See toode pakub OEM-iga samaväärset jõudlust märkimisväärse kulude kokkuhoiuga, mis tähendab, et saate parandada oma kasumlikkust kvaliteeti või klientide rahulolu ohverdamata.
Ühtlane kvaliteet ja jõudlus
See uus värvitoonerite komplekt on Katuni kvaliteedile pühendumise tulemus ning pakub silmapaistvat jõudlust ja tähelepanuväärset prindikvaliteeti, mis on Katun Performance™ toodete sünonüümid.
Kasvav liin, millele võite loota
Katuni Kyocera Mita printerites kasutatavate toodete sari laieneb jätkuvalt selle kauaoodatud uue värvitoonerite komplekti kasutuselevõtuga. Kyocera Mita edasimüüjad, kes on ühtse jõudluse, kõrge prindikvaliteedi ja märkimisväärse kulude kokkuhoiu tõttu edukalt kasutanud varasemaid Katun® ühevärvilisi toonerikassette, on ka nende uute Katuni värviliste toonerikassettidega rahul.
Omadused
Brändi nimi Puuvill
Brutokaal (pakk, kg) 1.3
Garantii 1
Netokaal (toode, kg) 1
Sisendid Kyocera Mita FS-C5150 DN
Vahelduvvoolu sisend Laserprintimine
Värvide printimine Tsüaan
Värvilise tooneri lehe tootlikkus 2800

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles