Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Puluzi varjuta telk 30cm LED (PU5030)

Puluzi varjuta telk 30cm LED (PU5030)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1455310
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Varjuta telk Puluz 30cm LED valgustusega (PU5030)

Saate teada, kui lihtne ja kiire on oma objektidest täiuslike fotode tegemine. Puluzi valgustelki kasutatakse kvaliteetsete varjudeta fotode loomiseks väga erinevatest objektidest. Kogu komplekt on kohe karbist võttes kasutamiseks valmis ja selle kokkupanekuks kulub vaid mõni minut. See on mugav, nii et saame seda kasutada nii õues kui ka kodus või kontoris. Toode vastab ka kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Pildistamiseks pole vaja lisatarvikuid – vaja on vaid kaamerat või nutitelefoni.

Palju eeliseid

Varjuta telgil on mugav kokkupandav disain, nii et hoiustamine pole suurem probleem. Telgi kokkupanek on lihtne ja võtab väga vähe aega. Telgil ei ole strobo-efekti, see on suure heledusega ja jaotab väga hästi soojust.

Mitmekülgsus

Telgil on lahtikäiv pealiskate, et saaks ülevalt pilte teha. Kaasas on ka erinevates värvides fotograafilised taustad, nii et saate neid hõlpsalt oma toote koostisega kohandada.

LED valgustus

Sisseehitatud LED-paneelid tagavad telgi täiusliku valgustuse. Lampidel on ka võimalus valgust värvida või asendit muuta, seega saad ise valguse suunda reguleerida. See tähendab, et te ei vaja lisalampe – kõik vajalik on juba komplektis!

Lihtne kokkupanek

Lihtne ja kompaktne disain võimaldab telgi püsti panna vaid mõne minutiga. Kaasasolev kate teeb telgi transportimise lihtsaks ning kaitseb seda ka mustuse ja kahjustuste eest.

Kaasas

  • varjuta telk x1
  • fototaust x6 (must, valge, roheline, oranž, sinine, punane)
  • Kandekott x1

Mudel PU5030
Suurus Mõõdud 31 x 31 x 32 cm
LED-paneelide arv 1
LED-ide arv 80
Luumenite arv 1200 lm
Valguse värv 6500-3200K
väljundvõimsus 01W-10W
Toiteallikas 5V/mikro USB kaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles