Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PULUZ PU708B 1/4 tolline magnetadapter spordikaameratele

PULUZ PU708B 1/4 tolline magnetadapter spordikaameratele
Pole laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1463335
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetadapter PULUZ PU708B 1/4 tolli spordikaameratele.

Puluz PU708B on magnetadapter spordikaameratele nagu DJI Osmo Action 3, Osmo Action, Gopro Hero seeria mudelid või Insta360 One seeria mudelid. Lisaks laialdasele ühilduvusele on PU708B suureks eeliseks magnetriiv, mis lihtsalt pöörleb ja lukustub luku liugurit libistades. Tänu sellele lahendusele on kaamera kindlalt kinnituses fikseeritud, kuid selle saab ka kiiresti eemaldada ilma kruvisid lahti keeramata. Adapteri ABS materjal on väga vastupidav mehaanilistele vigastustele, mis tagab lisatarviku vastupidavuse. Realiseerige oma projektid nii, nagu soovite!

02Puluz/PU708B/5

Suurepärane ühilduvus

Adapteri magnetilisel alusel on ¼ sisemine statiivikeere, mis võimaldab teil kruvida adapteri statiivile, kinnituslõugadele, iminapale, selfie-pulgale jne. Adapter sobib enamiku spordivideokaameratega, nii et saate salvestada spordisündmusi ja teie teod hämmastavate tulemuste saavutamiseks!

02Puluz/PU708B/4

Kiire vahetus ja kindel haare

Puluz PU708B on tugeva ja vastupidava disainiga kinnitus ning selle geniaalne disain võimaldab hõlpsasti erinevate kinnituste vahel lülituda ja saada parimat kaadrit dünaamiliselt muutuvatest sündmustest. Kõik, mida pead tegema, on liigutada punast liugurit, keerata seda magnetaluses ja ongi valmis!

02Puluz/PU708B/3

Vastupidavus

Kinnitus sobib suurepäraselt ekstreemspordiks ja oma eluseikluste jäädvustamiseks. Sõltumata sellest, kas jooksete, mängite sporti või sõidate sõpradega pontoonides, Puluz PU708B võimaldab teil neid hetki kõige mugavamal viisil jäädvustada.

02Puluz/PU708B/6

Komplektist leiate

  • Adapter
Bränd Puluz
Mudel PU708B
Värv Must
Materjal ABS
Mõõtmed 4,7 x 3,2 x 3,1 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles