Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PULUZ PU706B magnetadapter spordikaameratele

PULUZ PU706B magnetadapter spordikaameratele
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1463337
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetadapter PULUZ PU706B spordikaameratele.

Adapter PULUZ PU706B on ülimalt praktiline lahendus spordikaameratele, millel on liigend, mis võimaldab kaamerat koheselt teisaldada erinevate kinnituste, nagu selfie-pulgad, iminapad või randmekäepidemed, vahel. See adapter ühildub paljude spordikaamerate mudelitega nagu DJI Osmo Action 3, Osmo Action, erinevad GoPro Hero seeria mudelid või One Insta360 seeria ja palju muud.

02Puluz/PU706B/5

Magnetiline riiv

Märkimist väärib magnetriiv, mis on selle tarviku oluline omadus. See muudab kaamera kinnitamise ja kinnitamise väga lihtsaks ja kiireks. Lihtsalt libistage lukustusklaasi ja pöörake kaamerat adapteris selle eemaldamiseks. See muudab erinevate kinnituste vahetamise palju lihtsamaks, näiteks käest pildistamise ja statiivide kasutamise vahel.

02Puluz/PU706B/2

Vastupidav materjal

Tugevast ABS-materjalist valmistatud see pakub vastupidavust ja tugevust, mis on eriti oluline raskel kasutamisel. Adapter PU706B loodi selleks, et saaksite oma projektidega vabalt tegeleda, muretsemata adapteri kahjustamise pärast.

02Puluz/PU706B/4

Ühilduvus

Selle ühilduvus on veel üks eelis: ¼ statiivi keermega magnetalus võimaldab adapterit hõlpsasti kinnitada erinevate tarvikute, näiteks statiivide, klambrite, iminappade või selfie-pulkade külge. See tähendab, et see sobib enamiku spordikaameratega ja võimaldab salvestada nii spordisündmusi kui ka isiklikke saavutusi.

02Puluz/PU706B/3

Kiire paigaldus

Kiire ja sujuv vahetus erinevate kinnituste vahel on funktsioon, mis pakub mugavust olukordades, kus sündmused arenevad dünaamiliselt. See muudab kaamera eemaldamise ja teisele kinnitusele teisaldamise lihtsaks ja tõhusaks.

02Puluz/PU706B/5

Alati teiega

See vastupidav disain sobib ideaalselt ekstreemsete tingimuste ja seikluste salvestamiseks. Olenemata sellest, kas tegelete ekstreemspordiga, osalete ägedatel sündmustel või reisite sõpradega, PU706B tagab, et jäädvustate kõik olulised hetked. Adapter on ka kerge ja kompaktne (kaalub vaid 34,3 grammi), nii et saate seda alati endaga kaasas kanda.

02Puluz/PU706B/1

Komplektist leiate

  • Adapter
Bränd Puluz
Mudel PU706B
Värv Must
Materjal ABS
Mõõtmed 6,1 x 3,5 x 3,2 cm
Kaal 34,3 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles