Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PULUZ kaitsepikendusadapter OSMO Pocket 3 jaoks

PULUZ kaitsepikendusadapter OSMO Pocket 3 jaoks
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1868553
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PULUZ kaitsepikendusadapter OSMO Pocket 3 jaoks

Avastage Osmo Pocket 3 kaitseadapter, mis ühendab endas vastupidavuse, kasutuslihtsuse ja mitmekülgsuse. Valmistatud vastupidavast ABS-materjalist, see mitte ainult ei kaitse seadet mehaaniliste kahjustuste eest, vaid pakub ka lihtsat kokkupanekut ja lahtivõtmist. Tänu kahele külmakinga augule ja ¼-tollisele kruviaugule ühildub teie kaamera mitmesuguste tarvikutega, nagu lisavalgustus või mikrofonid. Lisaks võimaldab see kohaneda ka statiivide, kinnituste ja selfie-keppidega. See on loodud muutuma erinevat tüüpi käepidemeteks, suurendades seeläbi funktsionaalsust ja kohandamist vastavalt teie vajadustele.

Vastupidav ABS konstruktsioon

Puluzi kaitseadapter on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Kvaliteetsest ABS-materjalist valmistatud see on vastupidav ja vastupidav igapäevasele kulumisele, pakkudes teie seadmele usaldusväärset kaitset. See on disainitud selliselt, et see ei sega kaamera tööd mitte kuidagi, mis tähendab, et saate kõiki selle funktsioone probleemideta kasutada.

Lihtne paigaldus

Unustage keerulised montaažiprotsessid ja keskenduge loomisele! Puluzi kaitseadapter võimaldab Osmo Pocket 3 kaamerat kiiresti ja intuitiivselt paigutada, võimaldades vajaduse korral probleemivaba paigaldamist ja eemaldamist. Tänu sellele on teie kaamera alati tegevusvalmis ja saate rohkem aega unustamatute hetkede püüdmiseks!

Funktsionaalsus ja ühilduvus

PULUZ-adapter avab ukse uutele võimalustele, varustades teie Osmo Pocket 3 kaamera täiendavate külmakinga aukudega lisatarvikute (nt valgustid või mikrofonid) jaoks ning 1/4-tollise kruviauguga, mis võimaldab hõlpsasti ühendada erinevate tarvikutega. Kohandage oma seade statiivide, kinnituste, selfie-pulkade ja isegi klambrite ja spetsiaalsete kinnitustega – PULUZ-adapteriga muutub teie kaamera nii mitmekülgseks kui vaja!

Lihtne raam x 1

Liigutatav alus x 1

Lühike kruvi x 1

Tootja Puluz
Mudel PU899B
Materjal ABS
Ühilduvus DJI Osmo tasku 3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles