Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pulktolmuimeja Deerma DEM-T30W

  • 149.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1467452
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vertikaalne tolmuimeja Deerma DEM-T30W

Deerma DEM-T30W on vertikaalne juhtmeta tolmuimeja optilise tolmukogumislambiga, mis võimaldab märgata ka kõige väiksemat tolmu. Seadme imemisvõimsus on 23 kPa, mis eemaldab tõhusalt kõik osakesed, et saaksite nautida puhast põrandat. Üheksaastmeline filter eraldab tolmu õhust koheselt. Komplekti kuulub harjaga imemispea, mida saab kasutada autode puhastamiseks või kardinate puhastamiseks. Pärast puhastamist vajutage lihtsalt ühte nuppu, et tolmukonteiner tühjendada.

Multifunktsionaalsus

Tolmuimejal on pikk varras ja elektriline põrandaotsik, mis pühib mustuse sisse, muutes selle suurepäraseks suurte alade puhastamiseks. Kui on vaja täpsust, saab eemaldada nii võlukepi kui ka elektriotsiku ning kinnitada harjaga pilutööriista tolmuimeja täpsemaks manööverdamiseks ja pragudesse tungimiseks näiteks autos.

Optiline lamp

Tolmuosakesed on nõrgalt valgustatud ruumides sageli nähtamatud, mistõttu on tolmuimeja elektrihari varustatud rohelise optilise lambiga, mis valgustab tolmuosakesi, muutes need varjuliseks ja nähtavaks. Ennetage tolmu- ja lestaallergiat Deerma DEM-T30W tolmuimejaga!

Kõrge imemisvõimsus

Seadmel on 240 W kasutegur, 8000 p/min ja 23 kPa imemisvõimsus, mis imeb tõhusalt mustuse, säästes aega lõõgastumiseks või isiklikuks arenguks. Tolmuimejaga kaasasolev uus pintsel sarnaneb värvirulliga: kasutab pehmeid ja kõvasid kiude, et puhastada pragusid ilma põrandat kriimustamata.

Unustage kaablid

Dreema DEM-T30W tolmuimeja annab vabaduse puhastada, ilma et peaksite muretsema, kas juhe on piisavalt pikk, et jõuda igasse korteri nurka või korteris ringi liikuda ja juhet teise pistikupessa vahetada. Selle juhtmeta tolmuimejaga saate piiranguteta ringi liikuda! 2500 mAh aku tagab 45 minutit puhastusaega. Nõuab 5,5 tundi laadimist.

Tolmukonteiner

Prügikasti maksimaalne maht on 0,56 liitrit, nii et te ei pea seda sageli tühjendama. Läbipaistev materjal võimaldab pidevalt kontrollida, ega tolmuimeja pole kogemata midagi olulist endasse imenud. Vajadusel saad ühe nupuga avada anuma kaane, et kogu selle sisu välja visata ja vajadusel pesta.

Paki sisu

  • Tolmuimeja
  • Tolmuimeja toru
  • Lõheotsik
  • Elektriline põrandaotsik
  • Säilitusklamber
  • Positsioneerimiskleebis
  • Kruvi x 2
  • Laienduspesad x 2
  • Juhtimine
Bränd Dirma
Mudel DEM-T30W
Võimsus 240 W
Laadimispinge 26V
Laadimisvool 0,5 V
Tööpinge 21,6 V
Harja mootori kiirus 8000 pööret minutis
Töötunnid 45 min
Aku mahutavus 2500 mAh
Laadimisaeg 5,5 tundi
Imemisvõimsus 23 kPa
Tolmumahuti maht 0,35 l (efektiivne), 0,56 l (maksimaalne)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles