Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Protsessori jahuti S_Multi / Acfre00137A Arctic

  • 113.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1826180
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vedel sügavkülmik III 420
Mitme ühilduvusega kõik-ühes protsessoriga vesijahuti
Karbist väljas valmis – lihtne paigaldamine
Liquid Freezer III on koheseks kasutamiseks valmis tänu eelpaigaldatud push-konfiguratsiooniga radiaatoriventilaatoritele. Ventilaatori kaablid on integreeritud voolikute ümbrisesse nii, et emaplaadiga tuleb ühendada vaid üks kaabel. Tarnekomplekti kuuluva termilise seguga MX-6 on teil kõik, mida vajate kiireks ja lihtsaks paigaldamiseks.
Tulevikukindel ühilduvus
Liquid Freezer III ühildub Inteli ja AMD pesadega. Intel toob tulevikus välja uued Arrow Lake'i protsessorid LGA1851 pesas. ARCTICu kliendid ei pea muretsema, et uued protsessorid nõuavad ka uusi jahuteid. Garanteerime täieliku ühilduvuse. Kõiki Liquid Freezer III saab piiranguteta kasutada koos Inteli uue LGA1851 pesaga.
Vaikne ja võimas VRM-i ventilaator
Emaplaatide pingemuundurid töötavad sageli maksimaalsel temperatuuril koos energiat nõudvate protsessoritega. Tornjahuti õhuvoolu puudumise kompenseerimiseks töötab Liquid Freezer III koos muudetud VRM-i ventilaatoriga. 60 mm PWM-juhitav ventilaator võimaldab pistikupesa peaaegu vaikselt jahutada, kui VRM-i jahutus on ebapiisav, halva õhuvoolu korral või eriti ülekiirendamise stsenaariumide korral. See võimaldab pingemuunduritel pidevalt suuremat koormust ja pikemat kasutusiga.
Kontaktraam Intel LGA1700 ja LGA1851 jaoks
Inteli sõltumatu laadimismehhanism (ILM) deformeerib protsessorit, surudes selle pesasse kahes punktis üle 40 kg. See põhjustab survet PCB-s, matriitsis ja stantsi ja IHS-i (Integrated Heat Spreader) vahelises jootekihis. Suure soojuskoormuse korral võib see kaasa tuua pikaajalisi probleeme. Patendiootel ARCTICu kinnitusraam ei deformeeri CPU-d, vähendab oluliselt protsessori mehaanilist koormust, on kiire ja lihtne paigaldada ning võimaldab jahutit CPU tagaplaadile kruvida. Selle tulemusena on emaplaadi ja protsessori mehaaniline pinge minimaalne, jahutus on ühtlane ning paigaldamine on kiire ja lihtne.
Optimeeritud, majasiseselt välja töötatud veepump
Liquid Freezer III on varustatud spetsiaalselt välja töötatud PWM-juhitava veepumbaga, mida on nii jõudluse kui ka müra osas veelgi optimeeritud. Tänu laiendatud ribipinnaga täiustatud külmplaadile ja optimeeritud veetorudele suurendab Liquid Freezer III jõudlust, säilitades samal ajal vaikse töö.
Täielik kontroll või lihtne juhtimine
Kaks ühenduskaablit – kaks juhtimisvõimalust:
Eraldi reguleerimine: kasutades kolme eraldi ühendusega jaotuskaablit, saab pumpa, VRM ventilaatorit ja radiaatori ventilaatorit juhtida üksteisest sõltumatult. See võimaldab näiteks VRM-i ventilaatori kiirust juhtida CPU-st sõltumatult ja reguleerida PWM-i kaudu analoogselt pingemuundurite temperatuuriga.
Kõik-ühes: Sarnaselt Liquid Freezer II-ga võimaldab see kogu seadet juhtida ühe ühenduse kaudu, mille kaudu antakse välja radiaatoriventilaatorite kiirus. Seetõttu saab pumpa, VRM-i ja radiaatori ventilaatoreid lihtsalt juhtida ühe PWM-i seadistuse kaudu.
Natiivne AMD nihkekinnitus
AMD on mitu põlvkonda kasutanud oma Ryzeni lauaarvutiprotsessorite jaoks mitmekihilist kiibikujundust. Erinevalt Inteli protsessoritest ei asu nende protsessorite kuumkoht IHS-i (Integrated Heat Spreader) all, vaid on veidi nihkes. Seetõttu on AMD kinnituslahendusel 5 mm nihe, et saavutada optimaalne soojuse hajumine.
Täiustatud radiaatori disain
38 mm paksuse radiaatori jahutuspinda on pikenenud 23% võrra, suurendades ribi korstnat. See ei võimalda mitte ainult paremat soojuse hajumist, vaid ka suuremat vedeliku mahtu. Järelikult aeglustub soojuse kogunemine vesijahutussüsteemis
Omadused
Juhtumi tüüp www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-420/ACFRE00137A
Osutusseadmete tehnoloogia
Põhitoote suurus COC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles