Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Propellerikaitse PGYTECH mudelile Mavic 3 Classic

Propellerikaitse PGYTECH mudelile Mavic 3 Classic
Pole laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1806518
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH propelleri kaitse Mavic 3 Classic jaoks

Avastage oma Mavic 3 Classic droonile kompromissitu kaitse koos PGYTECHi sõukruvikaitsetega. Ohutust ja mugavust silmas pidades loodud kaitsed mitte ainult ei kaitse tõhusalt sõukruve kahjustuste eest, vaid pakuvad kaitset ka vahetus läheduses asuvatele objektidele. Nende intuitiivne disain muudab paigaldamise ja transportimise lihtsaks ning kvaliteetne PPO materjal tagab pikaajalise vastupidavuse. Avastage peamised eelised, mis muudavad need kaitsmed teie droonikomplekti oluliseks lisandiks.

Propelleri kaitse

PGYTECHi sõukruvikaitsed on teie Mavic 3 Classicu sõukruvide kaitsmisel asendamatud. Need vähendavad vigastuste ohtu nii lennu ajal kui ka ootamatute kokkupõrgete korral. See kaitse on ülioluline nii kogenud droonioperaatoritele kui ka algajatele, pikendades teie varustuse eluiga.

Keskkonnaohutus

Lisaks propelleri kaitsele tagavad need kaitsed inimeste, loomade ja drooni läheduses olevate esemete ohutuse. See on hindamatu omadus, eriti rahvarohketes või ettearvamatutes keskkondades, kus propellerite juhusliku kokkupuute oht on suurem.

Lihtne paigaldus

Kahest kinnitusdetailidega sektsioonist koosnevate PGYTECHi sõukruvikaitsete ainulaadne disain muudab paigaldamise kiireks ja lihtsaks. See on ideaalne lahendus neile, kes hindavad aja kokkuhoidu ja soovivad vältida keerulisi paigaldusprotseduure.

Mugav transport

Tänu kaitsmete läbimõeldud disainile on nende transportimine uskumatult mugav. Saate need lihtsalt lahti võtta ja kõikjale kaasa võtta, mis on eriti oluline kasutajatele, kes oma drooniga sageli reisivad.

Vastupidav ja vastupidav materjal

Kvaliteetsest PPO materjalist valmistatud PGYTECHi sõukruvikaitseid iseloomustab kõrge vastupidavus ja vastupidavus kahjustustele. See on investeering, mis tagab teie seadmetele pikaajalise kaitse.

Paki sisu

Propelleri kaitsed x 4

Kasutusjuhend x 1

Bränd PGYTECH
Ühilduvus Mavic 3 Classic
Materjal PPO

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles