Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Professionaalne statiiv PGYTECH MANTISPOD Z

Professionaalne statiiv PGYTECH MANTISPOD Z
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1533323
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH MANTISPOD Z professionaalne statiiv

Avastage PGYTECHiga piiramatud filmimis- ja pildistamisvõimalused. MANTISPOD Z statiiv on asendamatu tööriist igale filmitegijale ainulaadsete kaadrite loomiseks erinevates olukordades. Saate seda kasutada kuni viiel viisil ja tänu laiale ühilduvusele saate seda kasutada koos paljude populaarsete spordikaamerate või nutitelefonidega. Kerge ja kompaktse disaini tõttu on seda lihtne seljakotti mahutada ja kaasas olev kaelapael muudab selle kaasaskandmise lihtsaks.

PGYTECH/P-GM-158/1

Teie vajadustele vastav stabiilsus

Uuenduslik CapLock süsteem on lahendus, mis muudab teie varustuse paigaldamise ja eemaldamise äärmiselt lihtsaks ja kiireks. Tänu kahekordsele lukustusmehhanismile võite olla kindel, et teie kaamera on kindlalt kinnitatud. Kõik see tähendab, et saate täielikult keskenduda erakordsete raamide loomisele, muretsemata oma varustuse ohutuse pärast.

PGYTECH/P-GM-158/6

Palju võimalusi

Statiivi saab kasutada kuni 5 erineval viisil. Laiendusrežiim sobib suurepäraselt sõpradega grupiselfie tegemiseks, statiivirežiim tagab aga aeglase pildistamisel vajaliku stabiilsuse. Haarderežiim pakub turvalist ja mugavat käepidet, mis tagab teie mugavuse kogu päeva kestva pildistamise ajal, samas kui kohvrirežiim sobib suurepäraselt dünaamiliste kaadrite salvestamiseks. Saadaval on ka Mantis Mode, mis võimaldab salvestada ülalt.

PGYTECH/P-GM-158/4

Ühildub teie seadmetega

Ühilduvusprobleemid on minevik! Tänu kaasasolevatele adapteritele ühildub statiiv paljude populaarsete seadmetega. Kasutad seda edukalt kaamera, spordikaamera või isegi nutitelefoniga videote jäädvustamisel.

PGYTECH/P-GM-158/5

Valige ideaalne nurk

Nüüd saate ilma suuremate probleemideta oma kaamera paigutada soovitud viisil. Tänu kuulpeale saad seadet vabalt 360° pöörata, samuti 86° ette- või tahapoole kallutada. See tähendab, et teil on täielik kontroll kaamera nurga üle, mis võimaldab teil teha hingematvaid kaadreid nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

PGYTECH/P-GM-158/7

Võtke see endaga kõikjale

PGYTECH MANTISPOD Z on ideaalne kaaslane igal reisil! Selle väike kaasaskantav disain tähendab, et selle hoidmine ei valmista teile probleeme – saate selle hõlpsalt seljakotti või kotti hoiustada. Komplekti kuulub ka praktiline kaelapael, mis pakub täiendavat turvalisust ja teeb kaasaskandmise lihtsaks. Veelgi enam, statiivi ergonoomiline käepide tagab maksimaalse mugavuse tundidepikkuse salvestamise ajal.

PGYTECH/P-GM-158/2

Kaasas

  • statiiv
  • adapter spordikaamerate jaoks
  • adapter ¼"
  • kruvi
  • kuuskantvõti
  • kaelapael
Tootja PGYTECH
Mudel P-GM-158
Materjal Nailon + klaaskiud + alumiiniumisulam
Kaal 250 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles