Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Professionaalne PGYTECH MANTISPOD 2.0 statiiv (must)

Professionaalne PGYTECH MANTISPOD 2.0 statiiv (must)
Pole laos
  • 60.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.33 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1459049
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Professionaalne statiiv PGYTECH MantisPod 2.0 (must)

Uuenduslik MantisPod 2.0 statiiv on iga videoblogija jaoks asendamatu ese! Erinevate režiimide abil saate oma loovuse ellu äratada ja sujuvalt pihuarvutit salvestada, kõrge nurga alt madalaks muuta ja palju muud. Cold Shoe adapter võimaldab paigaldada lisatarvikuid. Lisaks ühildub toode kõigi kaamerate, videokaamerate ja telefonidega, mis kaaluvad kuni 2 kg. Kaasasolev 1/4" kruvi võimaldab hõlpsasti salvestusseadmeid kinnitada. Kokkupandav disain muudab selle suurepäraseks reisimiseks ja eriliste hetkede jäädvustamiseks!

Laske oma loovus valla Mantis režiimiga

MantisPod 2.0 hämmastab teid oma pakutavate funktsioonide arvuga! Praying Mantis režiim võimaldab teil riputada statiivi teie valitud kohta – puu, reelingu, aia – peaaegu kõikjale! See annab teile ainulaadse salvestusnurga ja võimaldab teil luua professionaalset videomaterjali. Kas olete mures, et toode ei taga teie seadmele piisavat stabiilsust? Ära ole! Statiiv toetab kuni 3 punkti ja selle käepide on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, nii et saate hõlpsalt salvestada intervjuusid, tegevuskaadreid ja muud. Viige oma salvestiste kvaliteet järgmisele tasemele!

Erinevad salvestusrežiimid

Mantis-režiim pole ainus, mida PGYTECHi statiiv pakub. Tõsta oma loovus ellu suure nurga, madala nurga, portree, portree ja portree režiimidega. Kas teete sageli otseülekandeid? Või meeldib teile reisiaruandeid kirjutada? Kas teie eesmärk on luua dünaamilisi kaadreid, mis muutuvad kõrge nurga alt madalaks? Või soovid sotsiaalmeedias näidata oma lemmikloomast imearmsaid kaadreid? MantisPod 2.0 abil on kõik võimalik! Vahetage mugavalt režiimide vahel ja looge ainulaadset sisu.

Saavutage salvestamise ajal oma unistuste mugavus

Salvestage enneolematu vabadusega. PGYTECHi toode on loodud mugavust silmas pidades, et saaksite tõhusalt lülituda statiivilt poomile ja vastupidi, ilma et peaksite kaamera nurka reguleerima. Veelgi enam, saate kiiresti lülituda panoraam- ja portreerežiimide vahel ning pildistada erinevate nurkade alt. Ja see pole veel kõik! Cold Shoe kinnitus võimaldab hõlpsalt paigaldada lisatarvikuid, nagu mikrofon või tuled, samas kui Arca-Swissi kinnitus ja 1/4" ava tagavad laia ühilduvuse. Samuti saate kiiresti ja ohutult muuta kinnitusplaadi asendit. Vastavalt vajadusele Nagu näha, on iga detail läbi mõeldud!

Disain, mis rõõmustab teid

Tagada oma seadmete kõrgeim ohutustase. PGYTECHi statiiv on valmistatud alumiiniumisulamist ja klaaskiuga tugevdatud nailonist. MantisPod 2.0 mudeli jalad on valmistatud libisemiskindlast materjalist. Kasutatavad lahendused võimaldavad statiivil silma paista oma vastupidavuse poolest, see on äärmiselt stabiilne ja talub kuni 2 kg koormust. Toote kaal on vaid 305 g, mis koos kokkupandava disainiga võimaldab panna selle kotti või seljakotti ning tagab mugava transportimise. Hoidke MantisPod 2.0 alati kaasas ja looge igal pool ainulaadset sisu!

Sisaldab:

  • MantisPod 2.0 x1 statiiv
  • Kinnitusalus x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja PGITEK
Nimi MantisPod 2.0
Mudel P-CG-080
Materjal Alumiiniumisulamid, klaaskiud, nailon
Kaal 305 g
Kõrgus Statiivi kõrgus: 210 mm;
Madal statiiv: 130 mm;
Max koormus 2 kg
Kokkupandud statiivi mõõdud 195 x 42 x 115 mm
Pinna paksus statiivi riputamiseks Mantis režiimis Kuni 90 mm
Režiimid Mantis, kõrgnurk, madalnurk, kaasaskantav, portfell ja portree
Ühilduvus Kaamerad, videokaamerad ja telefonid kuni 2 kg.
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles