Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pro Hoto QWXCJ002 juhtmeta survepesur, 20V

Pro Hoto QWXCJ002 juhtmeta survepesur, 20V
Pole laos
  • 88.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29.66 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461277
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrgsurvepesur Pro Hoto QWXCJ002, 20 V

Kas soovite oma autot hõlpsalt puhastada? Või kasta oma aeda kiiremini ja tõhusamalt? Juhtmeta survepesuriga HOTO on see võimalik! See toimib hästi paljudes olukordades ning tänu oma kergele kaalule ja ergonoomilisele disainile on seda mugavam kasutada. 2500 mAh liitiumioonakuga on tööaeg kuni 45 minutit, nii et saate töö hõlpsalt tehtud.


Suur jõud

Akupesumasina HOTO eripäraks on veesurve kuni 2,0 MPa. Veelgi enam, tõhusamaks puhastamiseks on see varustatud võimsama 14 mm läbimõõduga topeltpumbaga, mis suudab pihustada kuni 200 liitrit vett tunnis. See muudab sellega töötamise palju mugavamaks.


Erinevad töörežiimid

Saate hõlpsasti kohandada HOTO juhtmeta survepesurit oma vajadustega. See pakub mitmeid töörežiime, mida saab hõlpsasti muuta seadme pead pöörates. Saate valida JET-režiimi, mis genereerib otsejoa; TILTED režiim, milles veejuga on suunatud allapoole; 20 ja 40 kraadi režiimid ning FOAM AND SHOWER režiim, millega saad autot lihtsalt vahu ja veega pesta.


Multifunktsionaalne pesumasin

Survepesur HOTO sobib paljude igapäevaste toimingute jaoks. Seda saab kasutada lillede kastmiseks, treppide, akende ja põrandate pesemiseks, kuid mitte ainult! Sobib ideaalselt ka vaipade, autode ja jalgrataste puhastamiseks. See on multifunktsionaalne tööriist, mis aitab teil puhastada mitmesuguseid seadmeid.


Kasutusmugavus

HOTO pesumasin on loodud mugavust silmas pidades. See kaalub kuni 1,5 kg, mistõttu on see kerge. Veelgi enam, ergonoomiline käepide sobib ideaalselt kätte, muutes auto pesemise ajal töötamise lihtsamaks ja mugavamaks. Lisaks on pikk 6-meetrine voolik varustatud filtreerimissüsteemiga, et vältida saastumist.


Pikk tööaeg

HOTO on varustatud suure 2500 mAh akuga, pakkudes seadmete tööaega kuni 45 minutit. See võimaldab ühe laadimisega pesta kuni kahte autot! Lisaks on pesumasina aku IPX6 veekindel, nii et saate seadet ohutult kasutada.


Direktor HOTO
Mudel QWXCJ002
Mõõtmed 360×500×80 mm
Kaal 1,5 kg
Töötunnid kuni 45 min
Töövõimsus 330 W
Aku Li-lon
Aku mahutavus 2500 mAh
Nimipinge 45 Wh
Veesurve kuni 2,0 MPa
Veekindel IPX6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles