Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pro Coshare föön (must)

  • 82.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27.66 €
Kaubamärgid Gosund
Kauba ID: 1463013
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Föön Coshare HD10E Pro (must)

Coshare HD10E Pro föön on asendamatu vahend igapäevaseks juuksehoolduseks. Mootori kiirus 110 000 p/min koos 1600 vatise võimsusega võimaldab teil juuksed kiiresti kuivatada. Sellel on 3 õhuvoolu kiiruse ja 4 temperatuuri seadistust. Tänu ionisatsioonitehnoloogia kasutamisele on teie juuksed siledad, läikivad ja meeldivad puudutusele. Samuti avaldab see muljet oma äärmiselt väikese helitugevuse, kerge ja kompaktse disainiga.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/3

Kohene kuivatamine

Nüüd kulub teil väljumiseks valmistumiseks palju vähem aega! Tõhusaks kuivatamiseks töötab harjadeta mootor kiirustel kuni 110 000 p/min, tagades tugeva ja ühtlase õhuvoolu kiirusel 70 m/s. Selle tulemusel kulub pikkade juuste kuivatamiseks vähem kui 3 minutit ja lühikeste juuste kuivatamiseks kõigest 2 minutiga. Vaadake, kuidas Coshare'i föön võib teie juuksehooldusrutiini muuta.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/7

Juuste eest hoolitsemine

Coshare fööniga on juuste kujundamine nauditavam kui kunagi varem! Seade kasutab ionisatsioonitehnoloogiat kuni 500 miljoni negatiivse iooni genereerimiseks. See lahendus aitab vähendada särisemist ja staatilisust, muutes juuksed siledaks, pehmeks ja juhitavaks. Samuti ei pea te muretsema peanaha kõrvetamise pärast – täiustatud andur jälgib õhutemperatuuri kuni 100 korda sekundis, et vältida juuste kahjustamist.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/4

Valige saadaolevate seadete hulgast

Coshare on hoolitsenud erinevate kasutajate vajaduste eest. Coshare kuivati võimaldab valida 4 temperatuuri ja 3 kiiruse vahel. See võimaldab teil selle jõudlust täiuslikult kohandada vastavalt teie eelistustele ja vajadustele. Teie käsutuses on külm, soe ja kuum õhk ning õhuringlusrežiim. Piisab, kui vajutada spetsiaalset nuppu – vastav märgutule värv annab teada valitud režiimist.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/9

Loodud kasutajat silmas pidades

Kuivati avaldab muljet oma ülikerge ja kompaktse disainiga. See kaalub vaid 390 g, nii et saate oma juukseid mugavalt soengusse seada, muretsemata väsimuse või ebamugavuse pärast. Saate selle ka lihtsalt kohvrisse pista ja puhkusele kaasa võtta! Kahemeetrine kaabel annab teile veelgi suurema liikumisvabaduse. Lisaks ei ületa selle helitugevus 57 dB, nii et saate seda kasutada igal kellaajal päeval või öösel.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/6

Lisatarvikud

Lisaks föönile leiate ka lisatarvikuid, mis muudavad stiilimise lihtsamaks ja annavad teie juustele fantastilise välimuse! Hajuti on ideaalne aksessuaar neile, kellel on loomulikult lokkis juuksed, et suurendada nende loomulikku volüümi. Kontsentraator suunab kuuma õhuvoolu teatud juuksepiirkonda, nii et saate juukseid veelgi kiiremini kuivatada! Komplekti kuulub ka uuenduslik eeterlike õlide kinnitus, mis jätab juuksed katsudes läikivaks, lõhnavaks ja pehmeks.

Gosund-Nitebird/HD10E-Pro-Black/1

Komplektis

  • föön
  • ebamaine näpunäide
  • jaotur
  • hajuti
  • Kasutusjuhend
Tootja jagamine
Mudel HD10E Pro
Värv Must
Hinnatud jõud 1600 W
Mootori kiirus 110 000 pööret minutis
Õhu kiirus 70 m/s
Negatiivsed ioonid 500 miljonit
Puhumiskiiruste arv 3
Temperatuurivahemike arv 4
Helitugevuse tase 57 dB
Kaal 390 g
Mõõtmed 249 x 85 x 69 mm
Kaabli pikkus 2 m
Nimipinge 230V
Nimisagedus 50 Hz
Omadused
Laadimisvõimsus (W) 1600
Pinge (V): 220-240V
Sagedus 50 Hz
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles