Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Privaatsuskaitse karastatud klaasist Baseus Diamond iPhone 15 Plus

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1467477
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse teemantkarastatud klaas iPhone 15 Plus jaoks privaatsuse tagamiseks

Andke oma telefonile parim kaitse! Baseuse kaubamärgi karastatud klaas sobib suurepäraselt iPhone 15 Plusile ja on keskmisest tugevama vastupidavusega, nii et sa ei pea muretsema oma seadme kahjustamise pärast. Privaatsusfilter tagab, et te ei pea enam muretsema selle pärast, et soovimatud inimesed teie seadme ekraani näevad. Selle paigaldamine on äärmiselt lihtne ja ei tekita teile probleeme.

-Baseus/P60057405203-02/1

Usaldusväärne kaitse kahjustuste eest

Kaitske oma telefoni Baseusega kahjustuste eest! Karastatud klaasi kõvadus on 9H, mis tagab teie seadmele usaldusväärse kaitse. See on ka kulumis- ja kriimustuskindel, seega kaitseb see tõhusalt teie telefoni igapäevaste kriimustuste eest. Lisaks tagab see kõrge valguse läbilaskvuse, mis tähendab, et kuvatava pildi kvaliteet ei halvene.

-Baseus/P60057405203-02/3

Hoolitse oma privaatsuse eest

Hankige kindlustunne, et ükski soovimatu inimene ei kahtlusta, mida te oma telefonis teete. Privaatsusfiltriga karastatud klaas muudab teie nutitelefoni ekraani nähtavaks vaid kuni 28° nurga all. Kuigi näete kõike suurepäraselt, näevad teie läheduses olevad inimesed ainult tumedat ekraani. Te ei pea enam muretsema, et keegi teine pääseb teie paroolidele juurde või näeb teie galerii sisu.

-Baseus/P60057405203-02/7

Ideaalne teie iPhone'ile

Baseus Tempered Glass katab täielikult teie iPhone 15 Plus ekraani, nii et võite olla kindel, et teie telefoni iga serv on kaitstud – see ühildub ka iga korpusega! Üliõhuke disain tähendab, et klaas ei mõjuta kasutaja mugavust, kuid annab siiski kiire reaktsiooni puudutusele. Samuti ei pea te muretsema, et klaas mõjutab näotuvastussüsteemi negatiivselt. Karastatud klaas on kaetud ka spetsiaalse, sõrmejälgede ja rasvaplekkide suhtes vastupidava kattega, mis võimaldab hoida ekraani algses seisukorras.

-Baseus/P60057405203-02/6
Tootja Baseus
Ühilduvus iPhone 15 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 15 Plus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles