Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Prisma USB-Lightning Mcdodo CA-3511 nurgeline kaabel, 1,8 m (must)

Prisma USB-Lightning Mcdodo CA-3511 nurgeline kaabel, 1,8 m (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1460110
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nurga kaabel Prism USB-Lightning Mcdodo CA-3511, 1,8 m (must)

Kas teile meeldib oma telefonis mänge mängida? Või vaatate sageli Youtube’ist videoid? Sulle meeldib Mcdodo prismanurkne kaabel. Toode on nurgelise disainiga, mis võimaldab telefoni laadimise ajal mugavalt kasutada. See tagab välkkiire andmeedastuse ja toetab kiirlaadimisprotokolle, seega tagab stabiilse 3 A voolu. Moodne disain tõmbab kindlasti kasutajate tähelepanu ja tänu vastupidavale konstruktsioonile teenib kaabel edukalt paljusid aastat.

Laadija mängijatele

Mcdodo CA-3511 kaabel loodi mängijatele. Spetsiaalselt disainitud pistik on kõverdatud 90° nurga all, nii et telefon mahub laadijaga ühendatuna ideaalselt kätte. Lisaks tagab 1,8-meetrine pikkus teile liikumisvabaduse. Nüüd saate mugavalt mängida arkaadmänge ja unustada tüütud juhtmed!

Kiire laadimine

Kaabel toetab kiirlaadimist ja annab võimsust kuni 12W. See ühildub Lightning-pistikuga Apple'i seadmetega, nii et saate nende võimsust täiendada, muretsemata ülelaadimise või lühise pärast.

Tugev disain

Hoolikas töötlemine muudab Prism Angle Cable'i ostuks, mis kestab aastaid. Tugevdatud vasesüdamik, vastupidav nailonpunutis ja kullatud pistik aitavad tagada maksimaalse jõudluse ja ohutuse ning kulumiskindluse. Märkimist väärib kaabli omapärane disain – tänu läbipaistvale korpusele näeme sisemisi komponente, mis annab tootele küberpungi atmosfääri.

Mudel SA-3511
Funktsioonid Kiire laadimine, andmete sünkroonimine.
Väljundvool 3A
Pikkus 1,8 m
Väljundvool 3A max.
Ühilduvus Iphone Ipad Ipod jne.
Materjal Tsingisulam + TPE + nailon
Värv Must
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus 1,8 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles