Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Printsess 01.182085.01.001 Steam Airfryer Ahi

  • 247.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 82.66 €
Kaubamärgid Princess
Kauba ID: 1756057
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Princess 182085 Steam Airfryer Oveniga on teil parim toiduvalmistamise kombinatsioon; auru-, õhu- ja ahjufunktsioon. Selle toiduvalmistamismeetodite kombinatsiooni tulemuseks on tervislikum toit, millel on täiustatud maitse ja õli ei raisata. Selle 12 eelseadistuse tõttu on seda üksust lihtne kasutada.

Kohustuslik iga pere jaoks
Steam airfryer ahi on hetke uuendus. Auruahi on multifunktsionaalne: valmista krõpse, värsket leiba, kana, liha, köögivilju, kala, pastat, riisi ja palju muud! Selle paljude võimaluste tõttu saate seda auruahju kasutada iga päev. Ahi on varustatud kvaliteetsete materjalidega vastupidavaks kasutamiseks. Tänu 12 eelseadistatud programmile on seadet lihtne kasutada. Selle suur maht, mitte vähem kui 10 liitrit, tagab, et see mitmekülgne toode paneb kiiresti ja lihtsalt kogu pere kõige maitsvamad toidud lauale.

Vähem kaloreid tervislikuma toidu jaoks
Auruahi säilitab toiduvalmistamise ajal kõik vitamiinid ja mineraalid ning saate nautida krõbedat einet ilma lisaõli kasutamata; nagu olete harjunud airfryeriga. Kasutage aurufunktsiooni igasuguste aurutatud köögiviljade valmistamiseks ja ühendage mõlemad funktsioonid, et luua maitsvaimad madala kalorsusega retseptid! Sel juhul pakute tervislikumaid ja maitsvamaid ning parema kvaliteediga toite.

Suur võimsus ja lihtne kasutada
Suure 2450-vatise võimsusega ei pea te kunagi kaua ootama, et koos perega tervislikke eineid nautida. Steam airfryer ahju maksimaalne temperatuur on 200 °C, mistõttu on see kasulik iga roa valmistamisel.

Lihtne kasutada
Princess Steam airfryer ahju on tänu puutetundlikule digitaalsele ekraanile lihtne kasutada. Juhtige temperatuuri ja taimerit käsitsi või laske eelprogrammeeritud seadistustel töö enda eest ära teha. 12 eelprogrammeeritud seadistuse ja lisatud taimeri funktsiooniga saate ohutult ja vaevata oma söögiaega määrata. Lisaks tagab lahe puutetundlik käepide, et saate oma toidud kohe välja võtta.

Lihtne puhastada
Auruahi on kohe järgmiseks päevaks valmis! Seda seetõttu, et sellega on kaasas nõudepesumasinas pestav fritüürirest, küpsetusplaat ja grillrest.

Mida sa karbist leiad?
Princess 182022 auruahi, õhufritüür, küpsetusplaat, grillrest, juhised.Princess 01.182085.01.001 Steam Airfryer Ahi. Toote tüüp: Kuuma õhu fritüür, Maht: 10 L, Temperatuur (max): 200 °C. Konstruktsiooni tüüp: Ühekordne, Toote värv: Must, Juhtimistüüp: Puutetundlik. Ekraani tüüp: LED. Võimsus: 1550 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles