Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Printsess 01.182065.01.001 Aerofryeri ahi

  • 129.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 43.33 €
Kaubamärgid Princess
Kauba ID: 1756055
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas kahtlete, kas valida õhkfritüür või miniahi? Princess 182065 Aerofryer Oven on teie jaoks ideaalne seade. Luksuslik kombinatsioon õhkfritüüri ja miniahju vahel võib grillida, küpsetada, praadida, röstida ja isegi kuivatada. Pöörlev võrkkorv tagab, et saate kõige krõbedamad laastud kunagi ja teeb seda ilma, et peaksite iga 5 minuti järel raputama. Lisaks saate kolmel küpsetusplaadil spetsiaalse õhukonvektsioonitehnoloogiaga küpsetada palju suupisteid.

Tervislik praadimine
Princess Aerofryer Oveni kuum ringlev õhk muudab õli kasutamise friikartulite, liha, kala ja köögiviljade valmistamisel enam hädavajalikuks. See tähendab, et saate süüa tervislikumalt, nautides samal ajal kõiki toite, mida teie ja teie pere armastavad. Isegi suupisted, koogid või leib tulevad krõbedad ja maitsvad. Lisaks sellele on Aerofryeri ahjul ka puu- ja köögiviljade kuivatamise funktsioon. Parim viis valmistada endale või oma lastele tervislikke suupisteid, nagu puuviljanahast või köögiviljakrõpsud.

Kuuma õhuga praadimise uusim tehnoloogia tervislikuks praadimiseks
Princess Aerofryeri ahjus on ühendatud kuum ringlev õhk täiusliku küpsetustemperatuuriga, nii et saate Aerofryerit kasutada praadimiseks, küpsetamiseks, grillimiseks ja röstimiseks. High Speed Air Convention Technology tagab, et täiusliku ja krõbeda tulemuse saamiseks pole vaja õli. Õli puudumine tähendab ka segadust, nii et võite selle igapäevaseks kasutamiseks oma kööki jätta. Lisaks kümnele eelprogrammeeritud seadistusele saate täiusliku tulemuse saavutamiseks temperatuuri käsitsi reguleerida vahemikus 40°C kuni 200°C. Nii on õhufritüüris lihtne valmistada saiakesi, lihapalle ja quiche’e. Tänu kaasasolevale kolmele grillrestile mahutate ahju palju tooteid korraga.

Lihtne kasutada
Digitaalne puuteekraan muudab õige temperatuuri või programmi valimise väga lihtsaks. Lisaks muudavad Aerofryeri ahju kasutamise ohutuks 90-minutilise taimeri funktsioon ja ülekuumenemiskaitse. Pöörleva korvi jaoks mõeldud spetsiaalset käepidet saab kasutada selle korvi eemaldamiseks ja taldriku kohal tühjendamiseks, ilma et peaksite ühtki pinda puudutama.

Eelprogrammeeritud sätted
Tänu eelprogrammeeritud seadistusele saate valida õige temperatuuri ja küpsetusaja vaid ühe nupuvajutusega. Princess Aerofryeri ahjul on 10 eelprogrammeeritud seadistust friikartulite, steikide, kookide, pitsa, leiva, kala, krevettide, kana, küpsetise ja kuivatamise jaoks. Proovige neid kõiki ja vaadake kõiki võimalusi, mis teil Aerofryeri ahjuga on. Kõik on võimalik alates friikartulitest kuni liha, kala ja köögiviljade küpsetamiseni vähese või ilma õlita.

Mis on karbis:
Princess Aerofryer Ahi, küpsetusplaat, 3 grillresti, praadimiskorv, küpsetuskorvi käepide, kasutusjuhendPrincess 01.182065.01.001 Aerofryer Ahi. Toote tüüp: Kuuma õhu fritüür, Mahutavus: 10 L, Fritüüri toidumaht: 0,65 kg. Konstruktsiooni tüüp: Ühekordne, Toote värv: Hõbedane, Juhtimistüüp: Puutetundlik. Ekraani tüüp: LCD. Võimsus: 1500 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Laius: 323 mm, Sügavus: 323 mm, Kõrgus: 360 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles