Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Princess 6,5 L rasvavaba praepann

  • 132.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 44.33 €
Kaubamärgid Princess
Kauba ID: 1461890
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õhufritüür Princess 6,5 l

Vali Princessi õhufritüür ja valmista lihtsalt tervislikud ja maitsvad toidud kuni 9 inimesele! Õhkfritüür kasutab kuuma õhku ja selle maht on 6,5 liitrit, mistõttu on see ideaalne suurtele peredele. See võib käivitada kuni 8 programmi, sealhulgas praadimise, küpsetamise ja aurutamise funktsioonid. Temperatuuri saab reguleerida vahemikus 40 °C kuni 200 °C ja võimsus võib ulatuda 1700 W-ni. Sellel on ka sisseehitatud LCD-ekraan, märgutuli ja vastav temperatuurinäidik. Tänu läbimõeldud disainile on seadet lihtne ja ohutu kasutada.

Printsess/Auruga õhufritüür/7

Mitmekesine tervislik toit

Princess Air Fryer kasutab kuuma õhu tsirkulatsiooni, nii et saate kiiresti ja lihtsalt valmistada tervislikke toite, mis meeldivad kõigile pereliikmetele. Seadet iseloomustab võimsus 1700 W ja see toetab kuni 8 režiimi, sealhulgas praadimise, praadimise ja aurutamise funktsioone, nii et saate valmistada mitmesuguseid roogasid nagu friikartulid, kana, kala, köögiviljad ja magustoidud. Laske oma loovus valla, segage koostisosi ja üllatage oma lähedasi maitsva toiduga!

Printsess/Auru-õhufritüür/2

Mugav

Princessi õhufritüüri kasutamine ei tekita probleeme. Sisseehitatud LCD-ekraan, indikaatortuli, digitaalne taimer ja täpne temperatuurinäidik muudavad toiduvalmistamise protsessi lihtsaks juhtimise. Lisaks kuulete seadme töö lõpetamisel iseloomulikku helisignaali. Õhkfritüüriga on kaasas ka reguleeritav termostaat, mis võimaldab seadistada temperatuuri vahemikus 40°C kuni 200°C. Lisaks on selle maht kuni 6,5 liitrit, nii et saate kiiresti valmistada toidu 9 inimesele.

Printsess/Auru-õhufritüür/1

Ohutus ja mugav kasutamine

Oleme veendunud, et Princessi seadme kasutamine on täiesti ohutu. Fritüür lülitub automaatselt välja pärast teatud toimingut või pärast pikka tegevusetust. Selle käepide ei kuumene, välistades põletusohu. Libisemiskindlad jalad tagavad stabiilsuse ja eemaldatav kauss võimaldab hõlpsat puhastamist. Lisaks on seadme pind varustatud kattega, mis ei lase toidul küpsetamise ajal kokku kleepuda.

Printsess/Auruga õhufritüür/6

Paki sisu

  • fritüür
  • juhiseid
Tootja Printsess
Mudel 01.182080.01.001
Tonnaaž 6,5 l
Ahju mahutavus 1,5 kg
Programmide arv 8
Krüpteerimisfunktsioon Jah
Küpsetamise funktsioon Jah
Auru funktsioon Jah
Reguleeritav termostaat Jah
Temperatuur 40 °C ja 200 °C vahel
Digitaalne kell Jah
Tööaeg 60 minutit
Kaabli pikkus 0,9 m
Sisseehitatud ekraan Jah, elamukompleks
Näitaja Jah
Õige temperatuuri indikaator Jah
Küpsetamise lõpu signaal Jah
Esitus 1700 W
Vahelduvvoolu sisendpinge 220-240V
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50/60 Hz
Toitepistiku tüüp Tüüp F (CEE 7/4)
Automaatne väljalülitamine Jah
ülekuumenemise kaitse Jah
Materjal ABS
Laius 320 mm
Sügavus 424 mm
Pikkus 397 mm
Tema kaal 5,28 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles