Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Prestigio Maggiore, nutikas veiniavaja, 100% automaatne, avab ilma laadimiseta kuni 70 pudelit, kaasas fooliumilõikur, esmaklassiline disain, 480mAh aku, Mõõdud D 48*H228mm, must + hõbedane värv.

Prestigio Maggiore, nutikas veiniavaja, 100% automaatne, avab ilma laadimiseta kuni 70 pudelit, kaasas fooliumilõikur, esmaklassiline disain, 480mAh aku, Mõõdud D 48*H228mm, must + hõbedane värv.
Laos
  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Prestigio
Kauba ID: 1421129
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

100% AUTOMAATNE VEINIKORGIKEER

Maggiore Wine Corkscrew on läbimõeldult disainitud väikseimate detailideni ja avab veinipudelid hõlpsalt ilma täiendava pingutuseta, isegi ühe käega. Disain ilma ühe nuputa säästab teid keerukatest manipulatsioonidest. Kõik, mida pead tegema, on asetada pudel vertikaalselt, korgitser tihedalt peale tõmmata ja loetud sekunditega saad oma lemmikveini klaasidesse valada!

AVAB KUNI 70 PUDELIT ILMA LAADIMATA

Automaatne korgitser on kasulik kodupidudel ja firmaüritustel, aga ka erinevatel avalikel üritustel. Ühe laadimisega suudab see avada kuni 70 pudelit! Kujutage vaid ette: kui avate igal nädalal kolm pudelit, kestab laadimine vähemalt kuus kuud.

juhtmevaba laadimisalus

Maggiore veiniavaja laetakse kompaktselt juhtmevabalt aluselt ja töötab autonoomselt. Ei mingeid lisajuhtmeid, pistikuid ega ühendusi. Suurema praktilisuse huvides on korgitseri korpusele paigaldatud LED-indikaator, mis annab märku aku laetuse tasemest.

Fooliumilõikur

Unustage ebamugavad vahendid, mida kasutasite etiketist vabanemiseks. Nüüd on teil spetsiaalne nuga fooliumi lihtsaks ja mis kõige tähtsam kiireks lõikamiseks. See asub elektrilise korgitseri ülaosas. Kandke see pudeli kaelale, tehke paar ringikujulist liigutust ja eemaldage välispakend.

PREMIUM DISAIN

Tänu elegantsele disainile näeb Maggiore suurepärane välja igas keskkonnas. Veiniavaja korpus on valmistatud elegantse viimistlusega metallist, mistõttu on see ideaalne kingitus nii professionaalsetele sommeljeedele kui ka veinisõpradele.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles