Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Powerbank / Starter + Kompressor 2in1 Baseus Super Energy Car Jump Starter, 8000mAh, 1000A USB (must)

Powerbank / Starter + Kompressor 2in1 Baseus Super Energy Car Jump Starter, 8000mAh, 1000A USB (must)
Pole laos
  • 88.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458428
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Powerbank / starter + kompressor 2-in-1 Baseus Super Energy autostarter, 8000 mAh (must).

Kas otsite külma ilmaga usaldusväärset auto starterit? Või varustus, mis võimaldab teil igal ajal rehve täis pumbata? Appi tuleb Baseus Super Energy autostarter! Seade on piisavalt võimas, et käivitada auto hädaolukorras kuni 50 korda. Tippvool 1000A tagab, et teie auto käivitub vaid sekundiga. See ühildub enamiku bensiini- ja diiselmootoriga autodega. Lisaks saad seda kasutada rattakummide pumpamiseks või telefoni aku laadimiseks! See on varustatud võimsa 8000 mAh akuga. Seda on äärmiselt lihtne kasutada ja tugev turvasüsteem tagab kasutamise ajal kõrge ohutuse.

Auto kohene käivitamine

Baseuse starter võimaldab teil auto kiiresti käivitada, säästes teie väärtuslikku aega. 500A käivitusvoolu ja 1000A tippvooluga saate täiesti tühja akuga auto käivitada vaid 1 sekundiga! Seade ühildub enamiku 12V/4,0L bensiini- ja 12V/2,5L diiselmootoritega autodega. Akut saad hõlpsalt laadida näiteks sedaanis, maasturis või mootorrattas.

Vastupidav kõikidele ilmastikutingimustele

Sa ei pea muretsema, et starter pakaselisel hommikul ei tööta! Vastupidav seade on täiesti vastupidav muutuvatele ilmastikutingimustele. Saate seda kasutada isegi äärmuslikel temperatuuridel -20°C kuni 60°C. Olenemata hetkeilmast käivitate Baseuse starteriga oma auto sekundiga ilma akut kahjustamata.

Lihtne kasutada

Seadet on äärmiselt lihtne kasutada. Vaid 3 sammu eraldab teid auto kohesest süütamisest. Esmalt ühendage süüteklemmid starteri EC5 liidesega - ühenduse olekut näitavad punased ja rohelised vilkuvad tuled. Seejärel ühendage juhtmed akuga vastavalt - punane, mille klemm on tähistatud plussiga, ja must, mille klemm on märgitud miinus. Lõpuks pole vaja teha muud, kui auto käivitada. Lisaks pakuvad spetsiaalselt disainitud nutikad süüteklemmid tõhusat polaarsuse vastupidise kaitset. Starter annab piiksu, kui tuvastab, et klemmid pole õigesti ühendatud. Selle süsteemiga väldite aku kahjustamist.

Arukas rehvirõhk

Kompressor on varustatud intelligentse rehvi täitmissüsteemiga, mis kaitseb ületäitumise eest. 19-silindriline kõrgsurvepump võimaldab mugavalt reguleerida rehvirõhku, võimaldades täita oma R195 rehvi õhuga vaid 7 minutiga! Kui aku on täielikult laetud, saate hõlpsalt kõik 4 rehvi üles pumbata. Nüüd saate mugavalt oma auto rehve täis pumbata, ilma et peaksite muretsema ületäitumise pärast. Veelgi enam, komplekt sisaldab adapterite komplekti, millega saad muuhulgas pumbata jalgratta rehvi, korvpalli või kuumaõhupalli!

Võimas aku

Toitepangal on 8000 mAh aku, nii et saate seda hõlpsalt vähemalt mitu korda kasutada! Selle erakordselt madal ooterežiimi energiatarve võimaldab tal säilitada kuni 85% salvestatud energiast kuni aasta jooksul alates viimasest täislaadimisest (kui seda ei kasutata). Samal ajal tagavad mitmed turvafunktsioonid tõhusa kaitse muu hulgas ülelaadimise, lühise, ülelaadimise, ülekuumenemise või vastupidise ühenduse eest.

Funktsionaalsed täiendused

Powerbank on varustatud praktiliste tarvikutega, mis muudavad selle kasutamise lihtsamaks. Sisseehitatud digitaalne ekraan hoiab teid kursis aku laetuse oleku ja rõhuga rehvide täitmise ajal. Seevastu 3 valgusrežiimiga taskulamp - pidev tuli, SOS ja vilkuv tuli - tuleb kasuks maanteel hädapeatuse või õnnetuse korral, eriti öösel.

Multifunktsionaalne töö

Baseuse seadmega ei lae te ainult oma auto akut ega pumbata rehve täis! Samuti saate hõlpsalt laadida nutitelefoni akut. Powerbankil on 2 USB väljundporti, mis võimaldavad kiiresti laadida oma seadmeid kuni 3A vooluga.Selle nimivõimsus on 29,6 Wh, nii et saate selle probleemideta lennukisse kaasa võtta.

Sisaldab:

  • 1 x starter CGCN000001
  • 1 x USB-C-tüüpi USB-kaabel
  • 1 x Smart Ignition terminal
  • 1 x riidest kandekott
  • 2 pumba adapterit
  • 1 x täitmisnõel
Bränd Baseus
Värv Must
Materjal ABS
Kaal 1360 g
Mahutavus 8000 Ah / 29,6 Wh
Hinnatud jõud 4800 mAh
C-tüüpi USB-sisend 5V/2,4A; 9V/2A [max].
USB1 väljund 5V/3A [max].
USB1 + USB2 väljund 5V/3A [max].
Laadimisaeg 3 tundi
Käivitusvool 500A
Tippvool 1000A
Kompressori võimsus 54 W
Kompressori rõhu vahemik 5–150 PSI (kui rõhk ületab 150 PSI, vilgub LED - sel juhul lõpetage pumpamine täielikult)
Pumpamise aeg 7-9 miili
Omadused
Mahutavus (mAh): 8000
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles