Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Powerbank Baseus Magnetic Mini 10000mAh 20W MagSafe (must)

  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533460
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Magnetic Mini 10000mAh 20W MagSafe Magnetic Power Bank (must)

Baseus Magnetic Mini Magnetic Power Bank on kompaktne ja väga funktsionaalne seade, mis rahuldab tõhusalt kiire ja mugava laadimise vajadused. See toetab kiirlaadimist kuni 20 W väljundvõimsusega ning sisseehitatud magnetid tagavad teie seadmega stabiilse ja turvalise kinnituse, võimaldades käed-vabad laadimist. Lisaks muudab selle seadme uskumatult mitmekülgseks võimalus laadida korraga kahte seadet nii juhtmevabalt kui ka juhtmega ning ühilduvus magnetilise laadimisümbrisega telefonidega. Kõik see on ümbritsetud stiilsesse korpusesse, millel on praktilised LED-indikaatorid ja mitmed turvafunktsioonid, mistõttu Baseus Magnetic Mini on suurepärane valik neile, kes hindavad töökindlust ja kasutusmugavust.

Juhtmeta laadimine

Baseus Magnetic Mini Power Bank pakub juhtmevaba laadimist kuni 15W väljundvõimsusega, pakkudes mugavat võimalust neile, kes hindavad vabadust. Ühilduvus MagSafe tehnoloogiaga võimaldab kiirelt kinnitada toitepanga seadme tagaküljele ja alustada laadimist ilma täiendavat konfiguratsiooni vajamata.

Multifunktsionaalne kaabel

Integreeritud USB-C kaabel täidab kahte eesmärki, võimaldades laadida nii telefoni kui ka toitepanka ennast. Lisaks saab kaabli tagasi toitepanga porti ühendada, luues praktilise aasa, mis toimib kanderihmana. See lahendus pakub lisafunktsionaalsust ja muudab toitepanga kasutamise veelgi mugavamaks.

Ühilduvus laadimisümbristega

Baseus Magnetic Mini Power Bank ühildub magnetiliste laadimisümbristega varustatud telefonidega, laiendades selle võimalusi veelgi. Sisseehitatud magnetid tugevusega 13N tagavad, et seadmed püsivad kindlalt koos, olenemata tingimustest, tagades stabiilse ja ohutu laadimise. See on lahendus, mida hindavad need, kes otsivad kompaktse seadme töökindlust ja mitmekülgsust.

Mitu ohutusfunktsiooni

Kasutusohutus on iga elektroonikaseadme ülioluline aspekt ja Baseus Magnetic Mini Power Bank pole erand. See pakub mitmesuguseid kaitsevahendeid, sealhulgas kaitset ülelaadimise, tühjenemise, pingeprobleemide, samuti temperatuuri, liigvoolu, lühise ja elektrostaatilise kaitse eest. See terviklik kaitse tagab toitepanga turvalise kasutamise, kaitstes nii seadet kui ka kasutajat.

Kompaktsed mõõtmed ja LED-indikaatorid

Selle väikese suuruse tõttu on seda lihtne reisidele või tööle kaasa võtta ning see ei takista telefoni kaamera objektiive. LED-indikaatorid annavad teavet aku oleku kohta, võimaldades kiiresti hinnata, millal akupanga laadimine võib osutuda vajalikuks. Kõik see muudab Baseus Magnetic Mini praktiliseks ja töökindlaks tööriistaks.

Tehnilised andmed

Bränd Baseus
Mudel PPCXM10I
Värv Must
Kaal 212 g
Mõõdud (toitepanga pordiga ühendatud kaabliga) 105,7 x 69 mm
Aku Liitiumpolümeer
Mahutavus 10 000 mAh / 38,5 Wh
Nimivõimsus 5800 mAh (5 V–2,4 A)
Energia muundamise efektiivsus >75%
USB-C sisend 5V-3A, 9V-2A, 12V-1,5A
USB-C väljund 5V-2,4A, 9V-2,22A, 12V-1,5A
Juhtmeta laadimise väljund 5W/7,5W/10W/15W
Magneti tugevus 13N
Omadused
Laadimisvõimsus (W) 20
Mahutavus (mAh): 20 000
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles