Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PowerA XBGP0024-01 must USB-mängija arvuti, Xbox Series S, Xbox Series X

  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Powera
Kauba ID: 1878314
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väiksem, kergem ja hõlpsamini navigeeritav Nano täiustatud juhtmega kontroller Xbox Series X|S jaoks on loodud mängijatele, kes keelduvad laskmast mahukatel standardsuuruses kontrolleritel oma mängu segada.

Navigeerige nagu professionaal
Jõuate õigete nuppudeni õigel ajal kompaktse disainiga, milles on lihtsam navigeerida kui standardsuuruses kontrolleritel. Ideaalne mängijatele, kes soovivad pikkade mängumaratonide ajal kergemini reisida või käte väsimust vähendada.

Muutke oma mängustiili
Kas te ei tunne vaikimisi juhtnuppe? Muuda see ära! Nano täiustatud juhtmega kontroller sisaldab kahte kaardistatavat täiustatud mängunuppu, mida saab programmeerida nii, et see sobiks teie mängustiiliga ja mida saab mängu keskel kiiresti ümber programmeerida, et see vastaks uutele vajadustele, kui need tekivad.

Kaasahaarav mänguviis
Kahekordne müristamine annab mängu jõu teie peopesale. Nii vasak- kui ka paremakäepideme tagasiside tähendab täiesti kaasahaaravat mängukogemust nüansirikastest värinatest kuni kulminaarsete mürinateni.PowerA XBGP0024-01. Seadme tüüp: Mängupult, Toetatud mänguplatvormid: PC, Xbox Series S, Xbox Series X, Mängude juhtimise funktsiooninupud: D-pad, Kodunupp. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB. Toote värv: must. Toiteallikas: kaabel. Laius: 95 mm, Sügavus: 136 mm, Kõrgus: 54 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles