Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PowerA NSGP0260-01 mängukontroller mitmevärviline Bluetoothi mängupult Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch OLED

  • 91.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.66 €
Kaubamärgid Powera
Kauba ID: 1895538
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Täiustatud juhtmevaba kontroller Nintendo Switchi jaoks – Super Star Friends

Nintendo ametlikult litsentsitud PowerA täiustatud juhtmevaba kontroller Nintendo Switchile sisaldab laetavat akut, intuitiivseid liikumisjuhtimisnuppe, kahte kaardistatavat täiustatud mängunuppu ja palju muud.

Hankige Gaming Edge

Sisaldab kahte kaardistatavat täiustatud mängunuppu, mida saate mängu keskel kiiresti programmeerida. PowerA täiustatud juhtmevaba kontroller Nintendo Switchi jaoks aitab teil viia oma mängujõudluse uuele tasemele. Sõna otseses mõttes.

Mäng sisse ja sisse

Meie juhtmevabade Nintendo Switchi kontrollerite valikus on laetav aku, mis tagab kuni 30 tundi mänguaega. See on tõeline juhtmevaba vabadus.

Liikumisjuhtimine

Nautige Nintendo Switchi ülilõbusaid intuitiivseid liikumisjuhte. Need reageerivad juhtnupud võimaldavad teil võidusõidu, saatuse ja mängu juhtimiseks vasakule või paremale kallutada.

Intuitiivne kontrolleri paigutus

Asuge tegevusse kontrolleriga, mis annab teile tuttava intuitiivse nupupaigutuse ja võrratu ergonoomilise mugavuse. See tähendab vähem õppimist ja rohkem mängimist.

Disain ja stiil

Teie silmad naudivad kargeid värvilisi kujundusi, mis äratavad teie lemmikmängud ja -tegelased ellu. Need maailmatasemel kunstnike disainitud kontrollerid on nii uhked, et võiksite need kõik kokku koguda.

PowerA NSGP0260-01. Seadme tüüp: mängupult, toetatud mänguplatvormid: Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch OLED. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Seadme liides: Bluetooth. Toote värv: Mitmevärviline, Kaabli pikkus: 3 m. Toiteallikas: Aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku maht: 900 mAh. Laius: 112 mm, sügavus: 152,9 mm, kõrgus: 62,9 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles