Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PowerA 1522665-01 mängukontroller sinine USB-mängupult, analoog Xbox One S, Xbox One X

  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Powera
Kauba ID: 1758432
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Jõudke uusi kõrgusi PowerA täiustatud juhtmega kontrolleriga Xbox Series X|S jaoks. See kaunilt disainitud ja suurepäraselt konstrueeritud kontroller on ametlikult Xboxi litsentsiga varustatud jõudlust suurendavate funktsioonidega.

Hankige Gaming Edge
Xbox Series X|S ja Xbox One jaoks mõeldud PowerA täiustatud juhtmega kontroller, millel on kaks kaardistatavat täiustatud mängunuppu, mida saate mängu keskel kiiresti programmeerida, aitab teil viia teie mängimise järgmisele tasemele.

Kaasahaarav mänguviis
Kahekordne müristamine annab mängu jõu teie peopesale. Nii vasak- kui ka paremakäepideme tagasiside tähendab täiesti kaasahaaravat mängukogemust nüansirikastest värisemistest kulminatsiooniliste mürinateni.

Jagage oma hiilgust
Xbox Series X|S uus jagamisnupp annab teile võimaluse jagada kaasmängijatega ekraanipilte ja lühikesi klippe või lihtsalt salvestada ekraanipilte oma kõige ägedamast mängusisesest tegevusest.

Mugav paigutus ja tunne
Nautige kontrolleri intuitiivse paigutuse ja ülimugava ergonoomika tuttavlikkust. Tekstuuritud tagumiste käepidemetega mängupult on teie parim kontroller intensiivsete lahingute ja pikkade mänguseansside jaoks. PowerA 1522665-01. Seadme tüüp: mängupult, toetatud mänguplatvormid: Xbox One S, Xbox One X, mängude juhtimise funktsiooninupud: D-pad, nupp Valikud, jagamisnupp, nupp Start. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB, USB-pistiku tüüp: Mini-USB B. Toote värv: Sinine. Toiteallikas: kaabel. Laius: 107 mm, sügavus: 155,9 mm, kõrgus: 65 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles