Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Poly Blutooth 4.2, 55/180 m, DECT, ANC, LiPo 700 mAh, 13 h, UC, E&A

Poly Blutooth 4.2, 55/180 m, DECT, ANC, LiPo 700 mAh, 13 h, UC, E&A
Laos
  • 319.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 106.66 €
Kaubamärgid Poly
Kauba ID: 1632513
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nautige Savi 8200 seeriaga lihtsalt paremaid vestlusi. Hallake hõlpsalt arvuti-, mobiili- ja lauatelefonikõnesid ettevõttetasemel DECT-heliga.

Üks peakomplekt kõigi teie seadmete jaoks
Tänapäeva ettevõtete ja kontaktikeskuste spetsialistid töötavad paljudes seadmetes – arvutist mobiiltelefonist lauatelefonini. Savi 8200 seeria peakomplektisüsteem muudab kõnede haldamise lihtsaks tänu kolmesuunalisele ühenduvusele, mis võimaldab teil sujuvalt nende kõigi vahel vahetada. Konverentsige kaks oma kolmest seadmest, et teha koostööd kolleegidega või ühendada kuni neli Savi 8200 seeria peakomplekti koolituse või kõnede lahendamiseks.

Tipptaseme heli
Savi 8200 seeria pakub esmaklassilist DECT-heli parimaks kuulamiskogemuseks kahes peakomplekti stiilis – stereo (Savi 8220) ja mono (Savi 8210). Savi 8220 edastab hi-fi stereoheli, olenemata sellest, kas helistate klientidele või kolleegidele või kuulate muusikat. Ja aktiivne mürasummutus (ANC) blokeerib taustmüra, nii et saate alati keskenduda olulisele. Savi 8210 on ideaalne, kui teil on vaja helistada kõnedele, aga ka kuulda, mis teie ümber toimub. Olenemata sellest, millise mudeli valite, kõlate kõige paremini isegi mürarikkas keskkonnas. Kõige tundlikumates keskkondades saate täiendava privaatsuse tagamiseks lülitada sisse mürasummutuse tiheda vestluse piiramise funktsiooniga (konfigureeritav Plantronics Hubis).

Tõhusamalt
Savi 8200 seeria peakomplekti süsteem aitab teil saavutada tipptulemusi ja tootlikkust erinevate sidefunktsioonide abil. Ettevõtlusklassi DECT-heli võimaldab teil arvutist kuni 590 jala/180 m** kaugusel rändlust või mitut toimingut teha. Ühe puutega juhtnupud – nagu kõne vastuvõtmine/lõpetamine, helitugevuse suurendamine/vähendamine ja vaigistamine – võimaldavad teil hallata kõnesid mis tahes ühendatud seadmest rändluspiirkonnas. Mugavad hääljuhised teavitavad teid vaigistuse olekust, rändlusvahemiku piirangust ja muust. Ja ühe laadimisega kuni 13 tundi kõneaega, on Savi 8200 seeria peakomplektid alati valmis töötama.

Kohandage oma kogemust
Valige seaded, et kohandada peakomplekti Plantronics Hubiga lauaarvuti jaoks. Kontrollige järelejäänud kõneaega ja valige oma keele-eelistus, funktsioonide seaded, kõne ja vaigista märguanded.

Sujuv IT-haldus
Savi 8200 toetab Plantronics Manager Pro, tarkvara-as-a-Service, mida müüakse eraldi. Kasutage peakomplekti varude haldamiseks, kasutamise jälgimiseks ja seadmete hooldamiseks rakendust Plantronics Manager Pro. Plantronics Manager Pro praktiliste teadmiste abil saab IT parandada äriprotsesse, töötajate jõudlust ja vastavust.

DECT-turvasertifikaat
Täiustatud Decti traadita turvalisus. Savi 8200 seeria peakomplektid, mis kasutavad DECT traadita turvalisuse uusimaid standardeid, hoiavad vestlused turvalisena. Kaheksa diskreetse turvameetmega, sealhulgas autentimine, tellimuse kinnitamine ja krüpteerimine, jääb konfidentsiaalne teave privaatseks ja turvaliseks.
Omadused
2,5 mm pistik Ei
3,5 mm pistik Ei
Aku laadimise aeg 3
Aku tehnoloogia Liitiumpolümeer (LiPo)
Baasjaam Jah
Bluetoothi versioon 4.2
Brändi nimi Poly
Brutokaal kinnitatud 0,85
DECT ühendatav Jah
Garantii 2
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85183000
Juhiüksus 3.2
Kaablid kaasas USB
Kaasas vahelduvvooluadapter Jah
Kandmisstiil Peapael
Kõrgus kinnitatud 11.7
Kõrvaklappide sagedus 20-20 000
Kõrvaklappide tundlikkus 118
Kõrvaühendus Supraauraalne
Kuva - muu teave 50
Laetav aku Jah
Laius kinnitatud 21.3
Mälu tüübid 700
Mikrofoni mürasummutus Jah
Mikrofoni sagedus 100-6800
Mikrofoni tundlikkus 112
Mikrofoni vaigistamine Jah
Mürasummutus Jah
Netokaal (toode, kg) 0.2
Peakomplekti tüüp Binauraalne
Soovitatav kasutus Kontor/kõnekeskus
Sügavus Jah
Sügavus kontrollitud 18.6
Takistus 32
Tera suurus Peakomplekt
Toiteallika pistik DC-pistik
Toote värv Must
Traadita ühilduvus Sisseehitatud aku
Tugijaama värv Must
Ühendus Rotary
Ühenduvustehnoloogia Juhtmeta
USB 2.0 portide kogus 1
USB-ühendus Ei
Värviline ekraan 13
WWAN-i funktsioonid Buum

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles