Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PolarPro Recon VND mattkarbisüsteem – aluskomplekt

PolarPro Recon VND mattkarbisüsteem – aluskomplekt
Laos
  • 302.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 101 €
Kaubamärgid PolarPro
Kauba ID: 1532986
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PolarPro Recon Base Kit VND Matte Box System – põhikomplekt.

Tehke veelgi paremaid fotosid. Komplektist leiate täiustatud VND3-6.+ filtri, mis vähendab suurepäraselt valgust isegi väga heledates tingimustes. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab selle vastupidavuse. Spetsiaalne aerodünaamiline kapuuts aitab maanteedel või lennujaamades pildistamisel vähendada õhutakistust. Üksikute komponentide kokkupanek on imelihtne ja Defenderi korpused pakuvad teie Reconi süsteemile tõhusat kaitset. Komplekti kuulub ka praktiline ümbris lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Recon VND Matte Box süsteemi spetsiaalselt välja töötatud disain tagab kasutamise ajal uskumatu mugavuse. Samuti tagab see kiiruse ja mitmekülgsuse, mis on eriti oluline erinevates valgustingimustes pildistades. Veelgi enam, mugav kapuuts ja lipp võimaldavad teil lihtsalt muuta Reconi praktiliseks, kuid kompaktseks Matte Box süsteemiks. Kiirvabastushoova kasutamine võimaldab teil kapuutsi koheselt pikendada või sisse tõmmata.

Veelgi rohkem võimalusi

Saadaval kuni 6 võimsa konfiguratsiooniga, mis tagab ületamatu mitmekülgsuse. Saate hõlpsasti kombineerida üksikuid komponente, et luua ainulaadseid konfiguratsioone, nagu keermestatud alus ja kork/lipp või VND 3-6+ filter ja Stage 2 filtrid (müüakse eraldi). Lisaks on kokkupanek, lahtivõtmine ja seadistamine ülikiire ja ilma igasuguste tööriistadeta.

Kaasas

  • Filter VND 3-6+
  • aerodünaamiline kapuuts
  • kapuuts
  • kaitseümbris
  • alus niidiga
Tootja PolarPro
Mudel BCSE-VND-CT
Keerme suurus 82 mm
Kraadivahemik (umbes 35 mm või vähem) 3-6
Kraadivahemik (üle 35 mm) 6-7,5
Kombatav hoiatus 3. ja 6. kraadi jaoks

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles