Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PolarPro LiteChaser alumiiniumist ümbris iPhone 14 Pro Max jaoks

PolarPro LiteChaser alumiiniumist ümbris iPhone 14 Pro Max jaoks
Laos
  • 123.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 41.33 €
Kaubamärgid PolarPro
Kauba ID: 1459559
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LiteChaser Pro Polarpro puurümbris iPhone 14 Pro Max jaoks

Tee iPhone 14 Pro Maxiga video salvestamine lihtsaks. Polarpro LiteChaser Pro puuriümbris on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist ja võimaldab kiiret ja lihtsat lisatarvikute paigaldamist. Sellel on 2 külmakinga kinnitust ja 8 1/4"-20 auk ning see ühildub MagSafe'iga. Karbist leiate ka täiendava silikoonist sisetüki. Samal ajal on puuri väga lihtne paigaldada – te ei tee seda. ei vaja mingeid tööriistu.

Lai ühilduvus – mitu paigaldusvõimalust

Laiendage oma iPhone 14 Pro Maxi võimalusi ja salvestage veelgi paremaid videoid. Korpus on varustatud kahe külmakinga kinnitusega ja terve 8 1/4"-20 avaga, mis võimaldab teil vabalt paigaldada lisatarvikuid, nagu statiivid ja alused. Lisaks ühildub toode LiteChaser Pro filtritega, mis on mõeldud iPhone 13 või 14 jaoks , LiteChaser käepide Pro iPhone 14 ja Moment M seeria objektiividele (müüakse eraldi).

Täiustatud disain

Korpus loodi spetsiaalselt iPhone 14 Pro Maxi jaoks. See tähendab, et see sobib ideaalselt teie nutitelefoniga! Toode on ülimalt vastupidav: selle valmistamisel on kasutatud vastupidavat alumiiniumi. Lisaks kaitseb teie telefoni kriimustuste eest täiendav silikoonist sisetükk. Korpus on ka MagSafe'iga ühilduv ja võimaldab tänu nutikale disainile kiirelt valitud tarvikud kindlalt kinnitada.

Bränd Polarpro
Mudel IP14-MAX-CAGE
Värv Must
Materjal Alumiinium (puur) + silikoon (sisustus)
Ühilduvus iPhone 14 pro max

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles