Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Polar H9 pulsiandur pulsikell Breast ANT+ Black

Polar H9 pulsiandur pulsikell Breast ANT+ Black
Laos
  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid Polar
Kauba ID: 1768592
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõigi igapäevaste spordialade jaoks
Kui otsite usaldusväärset ja kvaliteetset pulsisageduse rinnarihma, täidab Polar H9 kõik teie vajadused ja palju muud. Bluetooth® ja ANT+ tehnoloogiad avavad lõputud ühendusvõimalused mis tahes rakenduse või seadmega, mida soovite kasutada.

Kõik, mida pead tegema, on luua ühendus ja alustada.

Töötab rakenduste, spordikellade, rattaarvutite ja jõusaalivarustusega
Polar H9 on ideaalne jack-of-all-pulsiandur, mida saab ühendada paljude erinevate seadmetega. Tänu Bluetoothi, ANT+ ja 5 kHz tehnoloogiatele on võimalik ühendada korraga mitme seadmega.

Treeni Polar Beati või muude treeningrakendustega
Polar Beat on üks näide paljudest fitnessi- ja treeningrakendustest, millega saate ühendada oma Polar H9 pulsikella. Valige lihtsalt see, mis teie vajadustele kõige paremini sobib, ja muutke oma telefon hõlpsalt treeningu jälgijaks.

Kvaliteetne pulsi jälgimine kõigi igapäevaste spordialade jaoks
Jõusaalist siserattasõiduni sörkimise ja rühmatreeningu kaudu jälgib Polar H9 teie pulssi koos teie valitud rakenduse või seadmega.

Klassikaline rinnarihma mõõdud t
Polar H9-ga on kaasas Polari pehme rihm klassikaliseks ja usaldusväärseks pulsimõõtmiseks. Polar H9 reageerib koheselt teie kehas toimuvale ja annab teile täpse kaloripõletuse.

Ühenduvus
Polar H9 ühildub parimate treeningrakenduste, spordi- ja nutikellade, jõusaalivarustuse ja paljude teiste Bluetoothi ja ANT+ seadmetega. Polar H9 saab ühendada samaaegselt Bluetoothi ja ANT+ seadmetega. Kontrollige ühilduvust oma lemmikrakendusega.

Aku kestvus
Kui aku kestab 400 tundi, kestab üks aku umbes aasta, kui treenite päevas tund aega.

Kvaliteetne pulss
Tänu rinnarihmale on pulsiandur paigutatud südame lähedale, mis sobib ideaalselt täpsete pulsinäitude saamiseks.

Täpsed kalorid
Usaldusväärne ja kvaliteetne pulsimõõtmine tagab täpse kaloripõletuse.

Töötab Polar Clubiga
Kui teie jõusaal kasutab Polar Clubi rühma pulsisüsteemi, saate oma Polar H9 abil oma pulsi ekraanil kuvada.Polar H9 pulsiandur. Veekindel kuni: 30 m. Kaal: 60 g. Aku tüüp: CR2025. Toote värv: must, Korpuse materjal: akrüülnitriilbutadieenstüreen (ABS), roostevaba teras, riba materjal: elastiin, polüamiid, polüester

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles