Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Polar H10 pulsikell Breast Bluetooth / ANT+ Must, roheline

Polar H10 pulsikell Breast Bluetooth / ANT+ Must, roheline
Laos
  • 121.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.66 €
Kaubamärgid Polar
Kauba ID: 1768587
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Täpsuse ja ühenduvuse osas on Polar H10 südame löögisageduse andur parim valik. Jälgige oma pulssi maksimaalse täpsusega ja ühendage oma pulss paljude erinevate treeningseadmetega Bluetooth® ja ANT+ abil.

Võitmatu igas mõttes.
Seda usaldavad meditsiiniteadlased ja spordiprofessionaalid üle maailma, et mõõta inimsüdame löögisagedust ületamatu täpsusega.

Arukas disain
Kas teile ei meeldi, kui asjad teevad täpselt seda, milleks need on loodud? Polar H10 on loodud teie südame löögisageduse täpseks mõõtmiseks. Ja just seda see ka teeb.

Täiuslikkuse teadus
Südame löögisageduse õige mõõtmine on lihtne, kuid kõrge intensiivsusega treeningu ajal mitte. Siin paistab silma südame löögisageduse monitor Polar H10 EKG.

See on hästi ühendatud
Saate salvestada treeningut, ühendada nutitelefoniga, edastada tohutut valikut jõusaaliseadmeid ning sünkroonida oma lemmiktreeningu- ja spordirakendustega. Oh, ja saate seda kasutada isegi teiste kaubamärkide toodetega.Polar H10. Veekindel kuni: 30 m. Laius: 65 mm, Sügavus: 10 mm, Kõrgus: 34 mm. Aku tööiga: 400 h, Aku pinge: 3 V, Aku tehnoloogia: Liitium. Toote värv: Must, Roheline, Korpuse materjal: Plastik

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles