Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Polar H10 pulsikell Breast ANT+ Must

Polar H10 pulsikell Breast ANT+ Must
Laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid Polar
Kauba ID: 1768591
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Südame löögisageduse andur

Täpsuse ja ühenduvuse osas on Polar H10 südame löögisageduse andur parim valik. Jälgige oma pulssi maksimaalse täpsusega ja ühendage oma pulss paljude erinevate treeningseadmetega Bluetooth® ja ANT+ abil.

Polar H10-ga on südame löögisageduse jälgimine täpsem ja kohandatavam kui kunagi varem.

Täpsuse jõud

Polari ajaloo kõige täpsem pulsiandur Polar H10 on igas aspektis maksimaalselt poleeritud ja saab ka tarkvaravärskendusi.

Mugavus ja funktsionaalsus

Polar H10-ga on kaasas Polar Pro rihm, pehme tekstiilist rihm, millel on kvaliteetsed elektroodid, mis tagavad teie südame löögisageduse täpse ja häireteta mõõtmise. Materjal on mugav kanda ning silikoontäpid ja täiustatud lukk hoiavad rihma kindlalt paigal.

Uuendatav

Polar H10 täiustab pidevalt õhu kaudu toimuvate tarkvarauuendustega.

Mitmed ühenduvusvõimalused teie vajaduste rahuldamiseks

Populaarseimad treeningrakendused, jõusaalivarustus, spordi- ja nutikellad ning muud treeningseadmed: pulssi nägemiseks ja treeningute salvestamiseks on palju valikuvõimalusi.

Kaks samaaegset Bluetooth-ühendust
Ühendage oma Polar H10 turvaliselt kahe Bluetoothi treeningseadmega korraga: teie Polari käekell + rattakompuuter, lemmiktreeningrakendus + jõusaalivarustus, Polari käekell + jõusaalivarustus; milline kombinatsioon sobib teie treeninguga kõige paremini.

ANT+ ühendus
Ühendage oma Polar H10 ANT+-ga ühilduvate jõusaaliseadmete, rattakompuutide ja muude treeningseadmetega. Samal ajal võivad aktiivsed olla ka ANT+ ja Bluetooth ühendused.

Töötab treeningseadmete, rakendustega ja iseseisvalt
Polar H10 on ideaalne partner paljudele treeningseadmetele. Tänu Bluetoothile ja ANT+-le on teil ühenduse loomiseks palju erinevaid seadmeid, aga ka võimalus ühendada korraga mitme seadmega.

Treeningseadmed Bluetoothi ja ANT+-ga
Polar H10 võimaldab Bluetoothi ja ANT+ ühilduvate treeningseadmetega parima pulsijälgimise. Polari tootevalikus on mitmeid suurepäraseid Bluetooth seadmeid erinevatele vajadustele.

Treeni Polar Beati või muude treeningrakendustega
Ühendage Polar H10 Polari tasuta treening- ja treeningrakendusega Polar Beat ning saate täpse reaalajas pulsisageduse otse oma telefoni. Polar H10 töötab ka paljude teiste parimate treeningrakendustega, nii et teil on palju valikuid.

Treenige eraldiseisvas režiimis
Saate jälgida ka ühte treeningut ainult Polar H10-ga. Alustage lihtsalt Polar Beat rakenduses treeningut, jätke telefon ootama ja alustage.Polar H10. Veekindel kuni: 30 m. Kaal: 60 g. Aku tüüp: CR2025. Toote värv: must, Korpuse materjal: akrüülnitriilbutadieenstüreen (ABS), roostevaba teras, riba materjal: elastiin, polüamiid, polüester

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles