Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Polü Bluetooth, lairibaheli, DSP, 14 tundi, helitugevus +/-, must

  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Poly
Kauba ID: 1633977
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Jätke müra maha
Mitte kontoris? Pole probleemi. Neli adaptiivset mikrofoni ja WindSmart® tehnoloogia töötavad koos, et kõrvaldada häiriv taustmüra, kus iganes te ka poleks. Teie hääl kõlab selgelt ja professionaalselt, kui liigute sujuvalt keskkondade vahel nii seest kui väljast. Nüüd saate keskenduda sellele, mida te ütlete, mitte sellele, mida te ütlete.

Juhtimine käsuga
Hoia kontrolli all. Muutke Voyager 5200 UC oma mobiilse elu pikenduseks. Peakomplekt loob ühe puudutusega ühenduse Siri, Google Now või Cortanaga, et saaksite helistada telefonikontaktidele, saata sõnumeid, planeerida koosolekuid või isegi veebist otsida – kõike seda häälega. Lisaks annavad häälhoiatused kõneaja uuendusi ja annavad isegi teada sissetulevatest helistajatest. Kõnede haldamiseks ilma sõrme tõstmata öelge lihtsalt "Vasta" või "Ignoreeri".

Mugavus, mis kestab
Mugavust testitud Voyager 5200 UC ergonoomiline disain tundub päeva lõpus sama hästi kui alguses. Ergonoomiline kõrvaklapp on loodud nii, et tunneks, nagu oleks seda vaevu käes. See on mugav ja võimas tööriist kogu päeva tööks.

Ärge kunagi muretsege vaigistuse pärast
Vaigistuse hõlpsaks sisse- ja väljalülitamiseks vajutage lihtsalt spetsiaalset vaigistusnuppu. Peakomplekti dünaamiline vaigistuse hoiatus annab teile kohe teada, kui räägite vaigistatuna. Lisaks tuletavad ajastatud häälhoiatused teile pidevalt meelde, kui vaigistus on endiselt sisse lülitatud. Kombineerige see BT600 Bluetoothi USB-adapteril töölauamärguannete ja visuaalse vaigistuse indikaatoriga ning te ei pea kunagi muretsema, et tähtsa kõne ajal ilmub oops.

Usalduse jõud
Kuhu iganes töö ja elu teid viivad, olge valmis vestlema nii kaua kui vaja, kasutades kaasasolevat kaasaskantavat laadimisümbrist koos integreeritud dokkimisalusega. Laadige oma peakomplekt täielikult kuni kaks korda täis, nii et olete alati valmis rääkima.

Tarkvara toega funktsionaalsus
- Kasutage Plantronics Hubi mobiilirakendust kadunud peakomplekti asukoha leidmiseks, keelte vahetamiseks, püsivara juhtmevabalt värskendamiseks või seadete ja hoiatuste isikupärastamiseks.
- Kasutage Plantronics Hubi töölauatarkvara peakomplekti akumõõturi vaatamiseks, keelte vahetamiseks, püsivara värskendamiseks, tarkvarakõnede juhtimise lubamiseks või seadete ja hoiatuste isikupärastamiseks.

Optimeeritud teie UC-rakenduse jaoks
Sertifitseeritud Skype’i ärirakenduse jaoks ja optimeeritud Microsoft® Lync® jaoks. Loodud UC-rakenduste ja Avaya, Cisco ja teiste tarkvaratelefonide jaoks*
* Vaja on Plantronicsi jaoturit.
Omadused
2,5 mm pistik Ei
3,5 mm pistik Ei
Aku tööiga (max) 14
Brändi nimi Poly
Brutokaal (pakk, kg) 0,15
Digitaalne signaalitöötlus (DSP) Jah
Garantii 1
Kandekott Jah
Kandmisstiil Kõrvasisene
Kõrvaühendus Intraauraalne
Müra vähendamine Jah
Mürasummutus Jah
Netokaal (toode, kg) 0,13999999999999999
Peakomplekti tüüp Monofoor
Pidev heli taasesituse aeg 14
Soovitatav kasutus Kontor/kõnekeskus
Sügavus Jah
Tera suurus Peakomplekt
Toote värv Must
Ühenduvustehnoloogia Juhtmeta
WWAN-i funktsioonid Buum

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles