Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Polü Blackwire 3215, USB-C

Polü Blackwire 3215, USB-C
Laos
  • 74.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25 €
Kaubamärgid Poly
Kauba ID: 1636634
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurepärane heli, mis ei riku panka

Blackwire 3200 seeria pakub oma klassi parimat helikogemust peakomplektis, mis on loodud ettevõtte vajadustele. Veelgi parem, inimesed tahavad seda kanda – nii et teie investeering tasub end ära. Mida mitte armastada elegantse disaini ja paindliku mikrofoni poomiga, mis tagab kohandatava istuvuse? Lisaks kõlab see nii hästi kui välja näeb. Nautige kvaliteetset heli, mida Polylt ootate.

Suurepärane helikvaliteet

Nautige tõeliselt silmapaistvat helikogemust – ideaalne hääle, muusika ja multimeedia jaoks. Blackwire 3200 seeria pakub arvuti lairiba, mürasummutavat mikrofoni ja hi-fi stereoheli valikuid. Dünaamiline ekvalaiser optimeerib kõne kvaliteeti ja reguleerib automaatselt sätteid, kui kuulate multimeediat.

Täiustatud ühenduvus

Ideaalne kõnede haldamiseks arvutis, mobiiltelefonis või tahvelarvutis. Ühendage juhtmega peakomplekti mugavus ja vastupidavus suurema paindlikkusega – seda kõike algtasemel. Lisaks pakuvad mudelid C3215/C3225 traadita seadmete jaoks 3,5 mm ühendusvõimalust.

Kogu päeva mugavus + kaasaskantavus

Lõõgastuge rääkimise ajal, teades, et teie peakomplekt on turvaline – kerge metallist peapael pakub vastupidavust ja kohandatud sobivust. Nahast kõrvapadjad volditakse kokku, et neid oleks lihtne kaasas kanda. Sellega on kaasas isegi mugav kandekott (C3215/C3225), et saaksite selle kõikjale kaasa võtta.

Lihtne seadistada

Lihtsa juurutamise ja kohandatavate sätete abil saate kõik kiiresti pardale võtta. Plantronics Hub töölauale võimaldab teil valida keele ja funktsioonid ning uusim püsivara hoiab teie seadme ajakohasena. Plantronics Manager Pro pakub IT-meeskondadele kaughaldust, peakomplekti inventuuri ja kasutamise jälgimist.

Loodud ühilduvuse tagamiseks

Kõik Poly USB-peakomplektid ja isiklikud kõlarid ühilduvad kõige populaarsemate kõneplatvormidega – me lihtsalt töötame. Poly lahendused pakuvad suurepärast helikvaliteeti nii teile kui ka kõne teises otsas osalejatele – olenemata teie valitud platvormist.

Blackwire 3200 omadused

1. Astuge nutikalt ühtsesse suhtlusse

Sisenege UC-sse peakomplektiga, mis on disainitud ja hinnaga eeskujuks. Blackwire 3200 seeria pakub professionaalset heli vastupidava, kaasaskantava ja mugava disainiga, muutes need ettevõttele kompromissideta ja eelarvesõbralikuks lahenduseks.
Omadused
3,5 mm pistik Jah
Andmesideprotokolli toed (uus) Nupud
Brändi nimi Poly
Brutokaal (pakk, kg) 0.2
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85183000
Juhtklahvid Helitugevus +
Juhtseadme tüüp In-line juhtseade
Kaabli värv Punane
Kandmisstiil Peapael
Kõrvaklappide sagedus 20-20 000
Kõrvaühendus Supraauraalne
LED indikaatorid Jah
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Mikrofoni mürasummutus Jah
Mikrofoni sagedus 100–10 000
Mikrofoni vaigistamine Jah
Mürasummutus Jah
Netokaal (toode, kg) 0,096
Peakomplekti tüüp Monofoor
Soovitatav kasutus Kontor/kõnekeskus
Sügavus Ei
Tera suurus Peakomplekt
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Toote värv Must
Ühendus Nupp
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
USB-pistik C-tüüpi USB
USB-ühendus Jah
WWAN-i funktsioonid Buum

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles