Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PNY GeForce RTX 4060 XLR8 Gaming GREEN NVIDIA 8 GB GDDR6

  • 375.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 125.33 €
Kaubamärgid PNY
Kauba ID: 1877921
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria GPU-d on mängijate ja loojate jaoks ülikiired. Nende toiteallikaks on ülitõhus NVIDIA Ada Lovelace arhitektuur, mis tagab hüppe nii jõudluses kui ka tehisintellektil töötavas graafikas. Kogege elutruid virtuaalmaailmu kiirjälgimise ja ülikõrge FPS-i madalaima latentsusajaga mängimise abil. Avastage revolutsiooniliselt uusi viise loomiseks ja enneolematut töövoo kiirendamist.

Mängige, voogesitage, looge. GeForce RTX™ 4060 võimaldab teil ülitõhusa NVIDIA Ada Lovelace arhitektuuriga uusimaid mänge ja rakendusi kasutada. Kogege kaasahaaravat, tehisintellektiga kiirendatud mängimist kiirjälgimise ja DLSS 3 abil ning laadige NVIDIA Studio abil oma loomingulist protsessi ja tootlikkust üle.

Uus NVIDIA® Ada Lovelace'i arhitektuur pakub jõudluses, tõhususes ja tehisintellektil töötavas graafikas tohutu hüppe. Sellel on uued voogesituse multiprotsessorid, 3. põlvkonna kiirjälgimise tuumad ja 4. põlvkonna tensorituumad. See on üles ehitatud uuele kohandatud TSMC 4N protsessile, töötab ülikiirete kelladega ja sellel on suur L2 vahemälu. See võimaldab kiiret kiirte jälgimist, uusi loomisviise ja palju muud.PNY GeForce RTX 4060 XLR8 Gaming VERTO. Graafikaprotsessorite perekond: NVIDIA, Graafikaprotsessor: GeForce RTX 4060, Protsessori sagedus: 1830 MHz. Diskreetgraafikakaardi mälu: 8 GB, Graafikakaardi mälutüüp: GDDR6, Mälusiin: 128 bitti. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. DirectX versioon: 12 Ultimate, OpenGL versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express x16 4.0. Jahutustüüp: aktiivne, ventilaatorite arv: 2 ventilaatorit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles