Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pliiats Remax Active tahvelarvutile

Pliiats Remax Active tahvelarvutile
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461481
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pliiats tahvelarvutile Remax Active

Kirjutage ja joonistage oma tahvelarvutis ilma häirete pärast muretsemata. Remax Active puutepliiats tagab sujuva töö ja võimaldab käel mugavalt ekraanil puhata. Magnetiline disain võimaldab kinnitada pliiatsi tahvelarvuti külge ja USB-C-port muudab laadimise lihtsaks. Lisaks töötab see kuni 10 tundi, nii et saate selle hõlpsalt ülikooli või tööle kaasa võtta.

Remax/AP01/1

Kauakestev aku

Kas olete mures, et teie pliiats äkki loobub sinust? Ära ole! Remax Active puutepliiats on varustatud 130 mAh laetava akuga, mis tagab umbes 8,5-10 tundi pidevat kasutamist. USB-C port muudab laadimise lihtsamaks ja umbes 1 tunni pärast on toode edasiseks kasutamiseks valmis.

Remax/AP01/2

Mugav ja täpne töö

Kirjuta ja joonista nagu paberile! Remax Active puutepliiats kasutab puutevastast tehnoloogiat, mis lakkab reageerimast käe puudutustele, kui tuvastab pliiatsi ekraanil, nii et saate selle mugavalt ekraanile toetuda, muretsemata rakendusest kogemata väljumise pärast. Lisaks on sisseehitatud andur, mis vastutab pliiatsi täpse töö ja mugava joonistamise eest erinevate nurkade alt.

Remax/AP01/3

Magnetiline disain

Teine Remax Active eelis on toote magnetiline disain. See muudab salvestamise lihtsaks, pannes lihtsalt pliiatsi tahvelarvutile. Tänu sellele on teil see alati käepärast, ilma et peaksite selle kaotamise pärast muretsema.

Remax/AP01/4
Tootja Remax
Mudel AST10-T
Värv valge
Aku mahutavus 130 mAh
Töötunnid 8,5-10 tundi
Laadimisaeg 1 tund
Laadimisport USB-C
Sisendpinge 5V/200mA
Kaal 12,4 g
Mõõtmed 170 x 90 mm
Omadused
Pikkus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles