Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Planet Layer 3 24-pordiline 10 / 100 / 1000T 802.3at PoE + 4-pordiline 10G SFP+ virnastatav hallatav lüliti (370 W PoE eelarve, riistvara virnastamine kuni 8 ühikut, riistvarapõhine kiht 3 IPv4 / IPv6 RPS, marsruutimine ja ERPS R )

Planet Layer 3 24-pordiline 10 / 100 / 1000T 802.3at PoE + 4-pordiline 10G SFP+ virnastatav hallatav lüliti (370 W PoE eelarve, riistvara virnastamine kuni 8 ühikut, riistvarapõhine kiht 3 IPv4 / IPv6 RPS, marsruutimine ja ERPS R )
Laos
  • 683.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 228 €
Kaubamärgid PLANET
Kauba ID: 1736452
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Elastne PoE, 10 Gbps ja 3. kihi marsruutimislahendus ettevõtte võrgunduseks

PLANET SGS-6310 seeria on uhiuus 3. kihi virnastatav hallatav Gigabit Switch 10 Gbps üleslingi võimalusega mitmesuguste võrgurakenduste ja paindliku juurutamise jaoks. Mudelil SGS-6310-24P4X on 24 10/100/1000BASE-T RJ45 802.3at PoE+ porti PoE eelarvega kuni 370 vatti ja 4 1G/10GBASE-X SFP+ porti koos 128 Gbps lülituskangaga, mis tarnitakse karbis.

SGS-6310 seeria pakub suure tihedusega jõudlust, 3. kihi IPv4/IPv6 staatilist marsruutimist, RIP- ja OSPF-i dünaamilise marsruutimise võimalust, ERPS-i rõngast, rikkalikku L2/L4 lülitusmootorit ja virtuaalset lülitite virnastamistehnoloogiat, et täita kõigi raskete edastuste vajadus. rakendusi. See annab ettevõtetele, teenusepakkujatele ja ülikoolilinnakutele taskukohase hinnaga paindliku kontrolli porditiheduse, üleslinkide ja lülitite pinu jõudluse üle.


Suure jõudlusega 10 Gbps Etherneti võimsus

SGS-6310 seeriasse ehitatud neljal SFP+ pordil on suure jõudlusega lülitiarhitektuur, mis on võimeline pakkuma mitteblokeeruvat lülitit ja traadi läbilaskevõimet kuni 80 Gbps, mis lihtsustab oluliselt LAN-i uuendamist. kasvavate ribalaiuse nõudmiste rahuldamiseks. Kõik SFP+ pordid toetavad Dual-Speed, 10GBASE-SR/LR või 1000BASE-SX/LX, mis tähendab, et administraator saab nüüd paindlikult valida sobiva SFP/SFP+ transiiveri vastavalt edastuskaugusele või võrgu tõhusaks laiendamiseks vajalikule edastuskiirusele. .


Tsentraliseeritud riistvara virnastamise haldus

Kaks 10G SFP+ porti saab konfigureerida ühendama mitut SGS-6310 seeriat, et luua praktiliselt loogiline rajatis. Virnastatav SGS-6310 seeria, mis sobib ettevõtetele, teenusepakkujatele ja telekommunikatsiooniettevõtetele, tagab suure porditiheduse, suure üleslingi ribalaiuse ja suure lülitite pinu jõudluse, pakkudes seega suurt paindlikkust erinevate rakendusnõuete jaoks. SGS-6310 seeriat saab ühendada rõngana koondamiseks ja tagab andmete terviklikkuse säilimise isegi siis, kui üks virna lüliti ebaõnnestub. Saate isegi vahetada lüliteid ilma võrku häirimata, mis lihtsustab oluliselt LAN-i uuendamist, et rahuldada kasvavaid ribalaiuse nõudeid.


Tsentraliseeritud toitehaldus Gigabit Ethernet PoE võrgu jaoks

Suurema võimsusega nõutavate Gigabiti kiirusega PoE-võrgurakenduste vajaduste rahuldamiseks sisaldab SGS-6310-24P4X kõigis portides suure jõudlusega Gigabit IEEE 802.3at PoE+ (kuni 30 vatti). See vastab suurepäraselt PoE VoIP-telefoni ja igasuguste PoE IP-kaamerate, nagu IR, PTZ, kiirkuppkaamerate või isegi kasti tüüpi IP-kaamerate võimsusnõuetele, millel on sisseehitatud ventilaator ja soojendus.

SGS-6310-24P4X-i PoE-võimalused aitavad samuti vähendada võrguseadmete juurutuskulusid, kuna vabaneb pistikupesade asukohapiirangutest. Toite- ja andmevahetus on integreeritud ühte seadmesse, tarnitakse ühe kaabli kaudu ja hallatakse tsentraalselt. See välistab seega täiendava vahelduvvoolujuhtmestiku kulud ja vähendab paigaldusaega.


PoE ajakava energiasäästu jaoks

Lisaks IP-seireks kasutamisele on SGS-6310-24P4X kindlasti kasutatav mis tahes PoE-võrgu, sealhulgas VoIP ja traadita kohtvõrgu ehitamiseks. Ülemaailmse energiasäästu trendi ja Maa keskkonnakaitsesse panustava suundumuse kohaselt suudab SGS-6310-24P4X lisaks suure vatise võimsuse andmisele ka toiteallikat tõhusalt juhtida. Funktsioon "PoE ajakava" aitab teil lubada või keelata PoE toiteallika iga PoE pordi jaoks määratud ajavahemike jooksul ning see on võimas funktsioon, mis aitab VKEdel või ettevõtetel säästa energiat ja eelarvet.


Üleliigne helin, kiire taastamine kriitiliste võrgurakenduste jaoks

SGS-6310 seeria toetab üleliigse helina tehnoloogiat ning sellel on tugev ja kiire isetaastamisvõime, et vältida katkestusi ja väliseid sissetungi. See ühendab kliendi võrku täiustatud ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching) tehnoloogia ja Spanning Tree Protocol (802.1s MSTP), et parandada süsteemi töökindlust ja tööaega karmides keskkondades. Teatud lihtsas helinavõrgus võib taastumisaeg olla alla 10 ms, et võrk kiiresti normaalsesse töösse tagasi viia.


3. kihi marsruutimise tugi

SGS-6310 seeria võimaldab administraatoril mugavalt võrgu tõhusust tõsta, konfigureerides Layer 3 staatilise marsruutimise käsitsi, RIP (marsruutimisteabe protokoll) või OSPF (Open Shortest Path First) sätted automaatselt.

- RIP võib kasutada hüpete arvu marsruutimismõõdikuna ja takistada marsruutimise silmuseid, rakendades piiranguid hüpete arvule, mis on lubatud teel allikast sihtkohta.
- OSPF on autonoomse süsteemi sisemine dünaamiline marsruutimisprotokoll, mis põhineb lingi olekus. Protokoll loob lingi oleku andmebaasi, vahetades 3. kihi lülitite vahel lingi olekuid, ja seejärel kasutab selle andmebaasi põhjal marsruuditabeli genereerimiseks algoritmi Shortest Path First.


Tugev multisaade

SGS-6310 seeria toetab paljusid multiedastusfunktsioone. 2. kihis sisaldab see IPv4 IGMPv1/v2/v3 nuhkimist ja IPv6 MLD v1 nuhkimist. Multisaadete VLAN-registri (MVR), multisaate vastuvõtja/saatja juhtimise ja ebaseadusliku multisaateallika tuvastamise funktsioonidega, mis muudavad SGS-6310 seeria suurepäraseks iga tugeva võrgu jaoks.


Täielik IPv6 tugi

SGS-6310 seeria toetab IPv4-IPv6-tehnoloogiaid, sealhulgas IPv4 käsitsi/automaatset tunnelit, IPv6-IPv4-tunnelit ja saidisisese automaatse tunneli aadressiprotokolli (ISATAP) tunnelit. See toetab igakülgselt IPv6 Neighbor Discovery, DHCPv6, Path MTU Discovery, IPv6-põhist Telneti, SSH-d ja ACL-i, mis vastab IPv6 võrguseadmete haldamise ja teenuse juhtimise vajadusele.


Tugevad 2. kihi omadused

SGS-6310 seeriat saab programmeerida põhiliste lülitihaldusfunktsioonide jaoks, nagu pordi kiiruse konfigureerimine, pordi koondamine, VLAN, mitme ulatusepuu protokoll, ribalaiuse juhtimine ja IGMP nuhkimine. See lüliti pakub 802.1Q märgistatud VLAN-i, Q-in-Q-, hääle-VLAN-i ja GVRP-protokolli funktsioone. Toetades pordi liitmist, võimaldab SGS-6310 seeria kasutada kiiret magistraati koos mitme pordiga. See võimaldab magistraalvõrgu jaoks kuni 64 rühma, iga rühma jaoks on maksimaalselt 8 porti.


Suurepärane 2. kuni 4. kihi liikluskorraldus

SGS-6310 seeria on varustatud võimsa liikluskorralduse ja WRR-funktsioonidega, et täiustada telekommunikatsiooniteenuseid. WRR-i funktsioonid hõlmavad traadikiirusega 4. kihi liiklusklassifikaatoreid ja ribalaiuse piiranguid, mis on eriti kasulikud mitme rentniku, mitme ettevõtte üksuse, Telco või võrguteenuse rakenduste jaoks. Samuti annab see ettevõtetele võimaluse kasutada täielikult ära piiratud võrguressursse ning tagab parima VoIP- ja videokonverentsi edastamise.


Võimas võrguturvalisus

SGS-6310 seeria pakub laiaulatuslikku kihtide 2 kuni 4 juurdepääsukontrolli loendit (ACL), et tagada turvalisus ääreni. Seda saab kasutada võrgule juurdepääsu piiramiseks, keelates paketid lähte- ja sihtkoha IP-aadressi, TCP/UDP-portide või määratletud tüüpiliste võrgurakenduste alusel. Selle kaitsemehhanism sisaldab ka 802.1x pordipõhist ja MAC-põhist kasutajate ja seadmete autentimist, mida saab RADIUSega juurutada, et tagada porditaseme turvalisus ja blokeerida ebaseaduslikud kasutajad.


Täiustatud IP-võrgu kaitse

SGS-6310 seeria pakub ka funktsioone DHCP nuhkimine, IP allika valvur ja dünaamiline ARP kontrollimine, et takistada IP-nuhkimist rünnakute eest ja visata kõrvale vale MAC-aadressiga ARP-paketid. Võrguadministraatorid saavad nüüd ehitada üliturvalisi ettevõttevõrke tunduvalt vähema aja ja vaevaga kui varem.


Tõhus ja turvaline juhtimine

Tõhusaks haldamiseks on SGS-6310 seeria varustatud konsooli-, veebi- ja SNMP-haldusliidestega.

- Sisseehitatud veebipõhise haldusliidese abil pakub SGS-6310 seeria hõlpsasti kasutatavat, platvormist sõltumatut haldus- ja konfigureerimisvõimalust.
- Tekstipõhiseks haldamiseks pääseb sellele juurde Telneti ja konsoolipordi kaudu. Toote õppimisaja vähendamiseks pakub SGS-6310 seeria Cisco-laadseid käske ja klient ei pea nendest lülititest uusi käske õppima.
- Standardpõhise monitori- ja haldustarkvara jaoks pakub see SNMPv3-ühendust, mis krüpteerib paketi sisu igal seansil turvaliseks kaughalduseks.
Lisaks pakub SGS-6310 seeria turvalist kaughaldust, toetades SSHv1/v2 ja SSLv3 ühendust, mis krüpteerib paketi sisu igal seansil.


Intelligentne SFP diagnostikamehhanism

SGS-6310 seeria toetab SFP-DDM (digitaaldiagnostika monitor) funktsiooni, mis aitab võrguadministraatoril hõlpsalt jälgida SFP ja SFP+ transiiverite reaalajas parameetreid, nagu optiline väljundvõimsus, optiline sisendvõimsus, temperatuur, laseri eelpingevool, ja transiiveri toitepinge.


Lisateave: http://www.planet.com.tw/en/product/sgs-6310-24p4x
Omadused
10G Etherneti (vask) portide kogus 4
10G tugi Jah
Automaatne MDI/MDI-X Jah
Brändi nimi Planeet
Brutokaal (pakk, kg) 4
DHCP funktsioonid DHCP valik 82
Faksimine 16000
Fännide arv 2
Garantii 3
Gigabit Etherneti (vask) portide kogus 24
HDMI liidese tüüp 1 U
Helikontrolleri vormitegur 96
IGMP nuhkimine Jah
IGMP puhverserver Jah
Jumbo raamid 9000
Jumbo raamide tugi Jah
Juurdepääsuloend (ACL) Jah
Kattepuu protokoll Jah
Kuvamise tehnoloogia 128
Läbilaskevõime 128
Ladustamise suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
LED indikaatorid Jah
Liikluse klassifikatsioon Jah
Linkide liitmine Jah
Netokaal (toode, kg) 3.5
Paigaldatud SFP+ moodulite kogus 4
Põhiline ümberlülitus RJ-45 Etherneti portide arv 28
Põhilised RJ-45 Etherneti pordi tüübid Gigabit Ethernet (10/100/1000)
Pooldupleks Jah
Rack-kinnitus Jah
Säilitustemperatuur (TT) -20-70
Salvesta ja edasta Jah
Sertifitseerimine FCC osa 15 klass A, CE
Täisdupleks Jah
Teenusekvaliteedi (QoS) tugi Jah
Toetatud MAC-aadressi automaatne õppimine Jah
Toetatud MAC-aadressi automaatne vananemine Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 10-90
Toote kõrgus 4.4
Toote laius 44
Toote sügavus 21
Toote värv Sinine
Töötemperatuur (TT) 0-50
TRP Jah
Vaheta kihti L3
Veebipõhine haldus Jah
Virnastatav Jah
VLAN tugi Jah
Voolu juhtimise tugi Jah
Võrgustiku standardid IEEE 802.1D
Woofer Hallatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles