Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Planet Industrial L3 8-pordiline 10/100/1000T 802,3bt PoE + 2-pordiline 1G / 2,5G SFP + 2-pordiline 10G SFP+ hallatav Etherneti lüliti

Planet Industrial L3 8-pordiline 10/100/1000T 802,3bt PoE + 2-pordiline 1G / 2,5G SFP + 2-pordiline 10G SFP+ hallatav Etherneti lüliti
Laos
  • 831.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 277.33 €
Kaubamärgid PLANET
Kauba ID: 1747403
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurepärane 802,3 bt PoE++ lahendus karastatud keskkonnale

IEEE 802.3bt Power over Ethernet Plus Plus tehnoloogiaga ühilduval PLANET IGS-6325-8UP2S2X L3 Industrial Managed PoE++ Switchil on kaheksa 10/100/1000BASE-T 802.3bt PoE++ porti, millest iga port annab kuni 95 vatti SFP-porti. ja kaks 100/1000/2500BASE-X SFP liidest vastupidavas IP30 metallkorpuses stabiilseks tööks rasketes tööstuslikes nõudlikes keskkondades. See toetab rikkalikke PoE töörežiime, sealhulgas 90-vatiseid 802,3 bt tüüpi 4 PoE++ porte, 95-vatist PoH-režiimi (Power over HD-BASE-T) ja 4 paari jõurežiimi, et lahendada ebastandardse 4-paari PoE kokkusobimatus. PD-d põllul.

Kuna IGS-6325 PoE++ Switchi seeriat saab kasutada laias temperatuurivahemikus -40 kuni 75 kraadi C, saab seda paigutada peaaegu igasse raskesse keskkonda. IGS-6325 PoE++ Switchi seeria võimaldab kapiruumi tõhusaks kasutamiseks ka DIN-liistule või seinale kinnitamist.


802,3 bt PoE++ – 90–95-vatine võimsus 4-paari UTP-lahenduse kaudu

Kuna IGS-6325 PoE++ seeria kasutab IEEE 802.bt PoE++ standardit ja PoH-tehnoloogiat, on see võimeline hankima kuni 95 vatti võimsust, kasutades kõiki nelja paari standardset Cat5e/6 Etherneti kaablit, et pakkuda võimsust ja täiskiirust. andmed igasse PoE-ga ühilduvasse kaugseadmesse (PD). Sellel on kolmekordne võimsus kui tavalisel 802.3at PoE+ ja see on ideaalne lahendus, et rahuldada kasvavat nõudlust suuremat energiat tarbivate võrgu PD-de järele, näiteks:

- PoE PTZ kiirkuppelkaamerad
- Võrguseadmed
- õhukesed kliendid
- AIO (kõik-ühes) puutearvutid, müügikohad (POS) ja teabekioskid
- Kaugjuhitavad digitaalsed tähised
- PoE valgustid


802.3bt PoE++ ja täiustatud PoE toiteväljundrežiimi haldus

Et rahuldada stabiilset PoE-võimsust tarbivate erinevate toitega seadmete nõudlust, pakub IGS-6325 PoE++ lülitite seeria valimiseks viis erinevat PoE-võimsuse väljundrežiimi.

- 90 W 802,3 bt PoE++ toiteväljundrežiim (kontaktid 1, 2, 3, 6 + kontaktid 4, 5, 7, 8)
- 95 W UPOE/PoH väljundrežiim (kontaktid 1, 2, 3, 6 + kontaktid 4, 5, 7, 8)
- 30 W lõppvõimsusega PoE väljundrežiim (kontaktid 1, 2, 3, 6)
- 30 W keskmise ulatusega PoE väljundrežiim (kontaktid 4, 5, 7, 8)
- 60 W sundvõimsuse väljundrežiim (kontaktid 1, 2, 3, 6 + kontaktid 4, 5, 7, 8)


Mugavad ja nutikad tuvastusfunktsiooniga ONVIF-seadmed

PLANET on äsja välja töötanud suurepärase funktsiooni – ONVIF-tugi –, mis on spetsiaalselt loodud koostööks video-IP-valvega. IGS-6325 PoE++ Switchi seeria GUI-st saavad kliendid võrgurakenduse kaudu kõigi ONVIF-seadmete otsimiseks ja kuvamiseks vaid ühe klõpsuga.

Lisaks saavad kliendid lülitisse üles laadida korruseplaanid, mis võimaldavad kontrollimise ja planeerimise hõlbustamiseks leida jälgimisseadmeid. Lisaks saavad kliendid saada reaalajas seireteavet ja võrguühenduseta / võrguühenduseta olekut ning võimaldavad ka kaamerate PoE taaskäivitamist GUI-st.


Intelligentne eluskontroll toiteallika jaoks

IGS-6325 PoE++ seeriat saab konfigureerida jälgima ühendatud PD olekut reaalajas pingi abil. Kui PD lakkab töötamast ja reageerimast, taaskasutab IGS-6325 PoE++ seeria PoE pordi toite ja toob PD uuesti tööle. Samuti suurendab see oluliselt töökindlust, kuna PoE-port lähtestab PD võimsust, vähendades seega administraatori halduskoormust.


PoE ajakava energiasäästu jaoks

Ülemaailmse energiasäästu ja Maa keskkonnakaitsele kaasaaitamise trendi kohaselt suudab IGS-6325 PoE++ seeria lisaks suure vatise võimsuse andmisele ka toiteallikat tõhusalt juhtida. Sisseehitatud "PoE ajakava" funktsioon aitab teil lubada või keelata PoE toiteallika iga PoE pordi jaoks määratud ajavahemike jooksul ning see on võimas funktsioon, mis aitab VKEdel või ettevõtetel energiat ja raha säästa.


Planeeritud elektrienergia ringlussevõtt

IGS-6325 PoE++ seeria võimaldab igal ühendatud PoE IP-kaameral või PoE traadita pääsupunktil igal nädalal kindlal kellaajal taaskäivitada. Seetõttu vähendab see puhvri ületäitumisest tuleneva IP-kaamera või AP krahhi võimalust.


3. kihi marsruutimise tugi

IGS-6325 seeria võimaldab administraatoril mugavalt võrgu tõhusust tõsta, konfigureerides 3. kihi IPv4/IPv6 VLAN-i staatilise marsruutimise käsitsi ja IPv4 OSPFv2 (Ava lühim tee kõigepealt) sätted automaatselt. OSPF on autonoomse süsteemi sisemine dünaamiline marsruutimisprotokoll, mis põhineb lingi olekus. Protokoll loob andmebaasi lingi olekute jaoks, vahetades 3. kihi lülitite vahel lingi olekuid, ja seejärel kasutab selle andmebaasi põhjal marsruuditabeli genereerimiseks algoritmi Shortest Path First.


Üleliigne helin, kiire taastamine kriitiliste võrgurakenduste jaoks

IGS-6325 seeria toetab üleliigse helina tehnoloogiat ning sellel on tugev ja kiire enesetaastevõime, et vältida katkestusi ja väliseid sissetungi. See sisaldab täiustatud ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching) tehnoloogiat, Spanning Tree Protocoli (802.1s MSTP) ja koondatud toite sisendsüsteemi kliendi tööstusautomaatika võrku, et parandada süsteemi töökindlust ja tööaega karmides tehasekeskkondades. Teatud lihtsas ringvõrgus võib andmesideühenduse taastamise aeg olla kuni 10 ms.


Võrk küberturvalisusega aitab turvariske minimeerida

IGS-6325 seeria on varustatud täiustatud küberturvalisusega, et tõrjuda küberohtusid ja küberrünnakuid. See toetab SSHv2, TLS ja SSL protokolle, et pakkuda tugevat kaitset arenenud ohtude eest. IGS-6325 seeria küberturbefunktsioon, mis toimib võtmepunktina andmete edastamisel ja pakub üle 95-vatise PoE väljundit kliendi kriitilistele seadmetele ärivõrgus, kaitseb kommutaatori haldust ja suurendab missioonikriitilise võrgu turvalisust ilma igasuguse täiendavad kasutuselevõtukulud ja -pingutus.


Modbus TCP pakub paindlikku võrguühendust tehase automatiseerimiseks

Toetatud Modbus TCP/IP protokolliga saab IGS-6325 seeriat hõlpsasti integreerida SCADA-süsteemide, HMI-süsteemide ja muude andmehõivesüsteemidega tehase korrustel. See võimaldab administraatoritel kaugjälgida tööstusliku Etherneti lüliti tööteavet, porditeavet, side olekut ning DI ja DO olekut, saavutades nii hõlpsasti kogu tehase täiustatud jälgimise ja hoolduse.


1588 Time Protocol for Industrial Computing Networks

IGS-6325 seeria sobib ideaalselt telekommunikatsiooni ja operaatori Etherneti rakenduste jaoks, toetades IEEE 1588 ja sünkroonse Etherneti MEF-teenuste osutamist ja pakettlahenduste ajastust.


SMTP/SNMP Trap Event Alert

IGS-6325 seeria pakub sündmuste hoiatusfunktsiooni, mis aitab diagnoosida ebanormaalset seadet, mis on tingitud võrguühenduse katkemisest või taaskäivitusreaktsioonist.


Tõhus häirehoiatus parema kaitse tagamiseks

IGS-6325 seeria toetab rikkehäire funktsiooni, mis võib kasutajaid hoiatada, kui lülititega on midagi valesti. Selle ideaalse funktsiooniga ei peaks kasutajad raiskama aega probleemi asukoha leidmiseks. See aitab säästa aega ja inimressurssi.


Digitaalne sisend ja digitaalne väljund välise häire jaoks

IGS-6325 seeria toetab esipaneelil digitaalsisendit ja digitaalset väljundit. See väline häire võimaldab kasutajatel kasutada digitaalsisendit välise seadme oleku tuvastamiseks ja logimiseks (nt ukse sissetungimise andur) ning sündmuste häire saatmiseks administraatoritele. Digitaalset väljundit saab kasutada administraatorite alarmeerimiseks, kui IGS-6325 seeria port näitab linki alla, ühendamise või toitekatkestuse.


Tugevad 2. kihi omadused

IGS-6325 seeriat saab programmeerida täiustatud 2. kihi lülitihaldusfunktsioonide jaoks, nagu dünaamiline pordilinkide liitmine, 802.1Q-märgistatud VLAN, Q-in-Q VLAN, privaatne VLAN, mitme laiusega puuprotokoll (MSTP), kiht 2 kuni kiht 4 QoS, ribalaiuse juhtimine, IGMP nuhkimine ja MLD nuhkimine. Toetavate portide koondamise kaudu võimaldab IGS-6325 seeria kasutada kiiret magistraalrühma, millel on mitu porti ja mis toetab ka tõrkevahetust.


Tõhus juhtimine

Tõhusaks haldamiseks on IGS-6325 seeria varustatud konsooli-, veebi- ja SNMP-haldusliidestega.

- Sisseehitatud veebipõhise haldusliidese abil pakub see lihtsalt kasutatavat, platvormist sõltumatut haldus- ja konfigureerimisvõimalust.
- Tekstipõhiseks haldamiseks pääseb sellele juurde Telneti ja konsoolipordi kaudu.
- Standardpõhise monitori- ja haldustarkvara jaoks pakub see SNMPv3-ühendust, mis krüpteerib paketi sisu igal seansil turvaliseks kaughalduseks.


Võimas võrguturvalisus

IGS-6325 seeria pakub laiaulatuslikku kihtide 2 kuni 4 juurdepääsukontrolli loendit (ACL), et tagada turvalisus ääreni. Seda saab kasutada võrgule juurdepääsu piiramiseks, keelates paketid lähte- ja sihtkoha IP-aadressi, TCP/UDP-portide või määratletud tüüpiliste võrgurakenduste alusel. Selle kaitsemehhanism hõlmab ka 802.1X pordipõhist ja MAC-põhist kasutaja ja seadme autentimist. Privaatse VLAN-funktsiooniga saab kasutaja privaatsuse tagamiseks takistada sidet servaportide vahel.


Täiustatud IP-võrgu kaitse

IGS-6325 seeria pakub ka funktsioone DHCP nuhkimine, IP allika valvur ja dünaamiline ARP kontrollimine, et vältida IP nuhkimist rünnakute eest ja visata ära vale MAC-aadressiga ARP-paketid. Võrguadministraatorid saavad nüüd ehitada üliturvalisi ettevõttevõrke tunduvalt vähema aja ja vaevaga kui varem.


Paindlik ja pikendatav 10 Gb Etherneti lahendus

10G Ethernet on suur hüpe Etherneti arengus. Kõik IGS-6325 PoE++ seeria 10G SFP+ pesad toetavad topeltkiirust ja 10GBASE-SR/LR või 1000BASE-SX/LX. Oma 2-pordilise, 10G Etherneti lingi ja täiendava 2-pordilise 1G Etherneti lingi võimalusega saab administraator nüüd paindlikult valida sobiva SFP/SFP+ transiiveri vastavalt edastuskaugusele või võrgu tõhusaks laiendamiseks vajalikule edastuskiirusele. IGS-6325 seeria pakub laia ribalaiust ja võimsat töötlemisvõimsust.


Intelligentne SFP diagnostikamehhanism

IGS-6325 seeria toetab SFP-DDM (digitaaldiagnostika monitor) funktsiooni, mis aitab võrguadministraatoril hõlpsalt jälgida SFP ja SFP+ transiiverite reaalajas parameetreid, nagu optiline väljundvõimsus, optiline sisendvõimsus, temperatuur, laseri eelpingevool, ja transiiveri toitepinge.
Omadused
10G tugi Jah
Automaatne MDI/MDI-X Jah
Brändi nimi Planeet
Brutokaal (pakk, kg) 1.69
DHCP funktsioonid DHCP valik 82
Faksimine 16000
Garantii 5
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85176990
Jumbo raamid 10 000
Jumbo raamide tugi Jah
Kattepuu protokoll Jah
Kinnitus DIN-liistule Jah
Konsooli port RJ-45
Kõrgus (pakendis, cm) 48
Korpuse materjal Alumiiniumist
Kuvamise tehnoloogia 60
Läbilaskevõime 44,64
Laius (pakend, cm) 33
LED indikaatorid Jah
Netokaal (toode, kg) 1.28
Paigaldatud SFP moodulite kogus 2
Paigaldatud SFP+ moodulite kogus 2
Pakettpuhvermälu 32
Põhiline ümberlülitus RJ-45 Etherneti portide arv 8
Põhilised RJ-45 Etherneti pordi tüübid Gigabit Ethernet (10/100/1000)
Pooldupleks Jah
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP30
Säilitustemperatuur (TT) -40-85
Salvesta ja edasta Jah
Seinale kinnitatav Jah
Sertifitseerimine FCC osa 15 klass A CE: EN55032 EN55035 IEC60068-2-32 (vaba langemine) IEC60068-2-27 (šokk) IEC60068-2-6 (vibratsioon)
Sügavus (pakend, cm) 38
Süsteemi sündmuste logi Jah
Täisdupleks Jah
Teenusekvaliteedi (QoS) tugi Jah
Toetatud MAC-aadressi automaatne õppimine Jah
Toetatud MAC-aadressi automaatne vananemine Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Toote kõrgus 15.2
Toote laius 7.68
Toote sügavus 10.73
Toote värv Alumiiniumist
Töötemperatuur (TT) -40-75
Vaheta kihti L3
Veebipõhine haldus Jah
VLAN tugi Jah
VLAN-ide arv 4095
Võrgustiku standardid IEEE 802.1D
Woofer Hallatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles