Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Planet Industrial IP67-reitinguga 4-pordiline 10/100/1000T 802.3at PoE+ 2-pordiline 10/100/1000T hallatav Etherneti lüliti

Planet Industrial IP67-reitinguga 4-pordiline 10/100/1000T 802.3at PoE+ 2-pordiline 10/100/1000T hallatav Etherneti lüliti
Laos
  • 940.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 313.66 €
Kaubamärgid PLANET
Kauba ID: 1637010
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sobib tööstuskeskkonda
PLANET IGS-5227X-4P2T, tööstusliku kihi 2+ hallatav Etherneti lüliti, on varustatud IP67-reitinguga tööstusliku korpusega, 4-pordiga 10/100/1000T 802.3at PoE+, 2-pordiga 10/100/1000T ja staatilise kihiga 3 marsruutimine, pakkudes kõrgetasemelist häirekindlust elektromagnetiliste häirete ja tugevate elektriliste liigpingete vastu, mida tavaliselt leidub tehase põrandatel või äärekivide äärsetes liiklusjuhtimiskappides. IGS-5227X-4P2T saab hõlpsasti paigaldada DIN-liistule või seinale, mis võtab vähem ruumi. Kõik neli Gigabit PoE+ porti pakuvad 36 vatti võimsust, mis tähendab, et samaaegselt saab kasutada kuni 144 vatti koguvõimsust, arvestamata kasutatavate erinevat tüüpi PoE rakendusi. See pakub ka kiiret, turvalist ja kulutõhusat Power over Ethernet võrgulahendust IP-turvalisuse jälgimiseks väikeettevõtetele ja ettevõtetele.

Vee- ja tolmukindel M12 Etherneti pistik
IGS-5227X-4P2T on varustatud 6-pordilise 10/100/1000BASE-T automaatse läbirääkimistega tolmukindla M12-pistikuga, millel on 4-pordiline IEEE 802.3at PoE+ (pordid 3 kuni 6); iga PoE port annab 36 vatti PoE väljundit. M12-pistik pakub tihedat ja tugevat ühendust ning tagab stabiilse Etherneti töövõime kõrge vibratsiooni- ja põrutuskeskkonnas. See on varustatud tööstusliku kaitse reitinguga IP67, mis talub niiskust, mustust, tolmu, lööke, vibratsiooni, kuumust ja külma. IGS-5227X-4P2T on võimeline töötama temperatuurivahemikus -40 kuni 75 kraadi C. Kõik need omadused tagavad kõrgeima töökindluse missioonikriitiliste rakenduste jaoks mis tahes keerulises keskkonnas.

Küberturvalisuse võrgulahendus turvariskide minimeerimiseks
IGS-5227X-4P2T toetab SSHv2-, TLS- ja SSL-protokolle, et pakkuda tugevat kaitset arenenud ohtude eest. See sisaldab mitmesuguseid küberturbe funktsioone, nagu DHCP nuhkimine, IP allika valvur, ARP kontrollimise kaitse, 802.1x pordipõhine ja MAC-põhine võrgu juurdepääsu kontroll, RADIUS ja TACACS+ kasutajakontode haldus, SNMPv3 autentimine ja nii edasi. täieliku turvalisuse lahendus.

Kahekordne toitesisend kõrge kättesaadavusega võrgusüsteemi jaoks
Mudelil IGS-5227X-4P2T on tugev kahekordne toitesisendi süsteem (Dual 12V ~ 56V DC), mis on integreeritud kliendi automatiseerimisvõrku, et suurendada süsteemi töökindlust ja tööaega. Näiteks kui alalisvoolutoide 1 ei tööta, aktiveeritakse automaatselt riistvara tõrkesiirde funktsioon, et jätkata IGS-5227X-4P2T toidet DC Power 2 kaudu alternatiivselt ilma töö kadumiseta.

Mugav ja usaldusväärne toitesüsteem
Et hõlbustada 802.3at PoE+ kasutamist transpordis ja tööstuslikes rakendustes tavaliselt kasutatava 12–56 V alalisvoolu sisendiga, kasutab IGS-5227X-4P2T toiteallika probleemi lahendamiseks 12–54 V alalisvoolu kuni 54 V võimsuse suurendamise tehnoloogiat, kuid see ei nõua spetsiaalset toiteallikad. IGS-5227X-4P2T pakub laia pingevahemikuga (12–56 V alalisvoolu) integreeritud toitelahendust ülemaailmseks töötamiseks. See pakub ka kaheliigseid, pööratava polaarsusega 12–56 V alalisvoolu toiteallika sisendeid kõrge käideldusega rakenduste jaoks.

Tsentraliseeritud toitehaldus Gigabit Ethernet PoE+ võrgu jaoks
Suurema võimsusega nõutavate PoE+ võrgurakenduste gigabitise kiirusega edastusrakenduste vajaduste rahuldamiseks sisaldab IGS-5227X-4P2T PoE+ portides (port 3 kuni 6) suure jõudlusega Gigabit IEEE 802.3at PoE+ (kuni 36 vatti). See vastab suurepäraselt PoE VoIP-telefoni, PoE Wireless AP-i ja igasuguste PoE IP-kaamerate, nagu IR-, PTZ-, kiirkupp-kaamerate ja isegi kast-tüüpi IP-kaamerate võimsusnõuetele, millel on sisseehitatud ventilaator ja kütteseade suureks energiatarbimiseks. IGS-5227X-4P2T PoE-võimalused aitavad samuti vähendada võrguseadmete juurutuskulusid, kuna vabaneb pistikupesade asukohtade piirangutest. Toite- ja andmevahetus on integreeritud ühte seadmesse, tarnitakse ühe kaabli kaudu ja hallatakse tsentraalselt. Seega välistab see täiendava vahelduvvoolujuhtmestiku kulud ja vähendab paigaldusaega.
Sisseehitatud ainulaadsed PoE-funktsioonid järelevalve haldamiseks
IGS-5227X-4P2T tööstusliku hallatava PoE-lülitina valvevõrgu jaoks on järgmised intelligentsed PoE-haldusfunktsioonid:
• PoE ajakava
• PD eluskontroll
• Planeeritud elektrienergia ringlussevõtt
• SMTP/SNMP Trap Event Alert

PoE ajakava energiasäästu jaoks
Lisaks IP-seireks kasutamiseks on IGS-5227X-4P2T kindlasti kasutatav mis tahes PoE-võrgu, sealhulgas VoIP ja traadita kohtvõrgu ehitamiseks. Ülemaailmse energiasäästu ja Maa keskkonnakaitsele kaasaaitamise trendi kohaselt suudab IGS-5227X-4P2T lisaks suure vatise võimsuse andmisele ka toiteallikat tõhusalt juhtida. Funktsioon "PoE ajakava" aitab teil lubada või keelata PoE toiteallika iga PoE pordi jaoks määratud ajavahemike jooksul ning see on võimas funktsioon, mis aitab VKEdel ja ettevõtetel säästa energiat ja eelarvet.

Intelligentne eluskontroll toiteallika jaoks
IGS-5227X-4P2T saab konfigureerida jälgima ühendatud PD olekut reaalajas pingi abil. Kui PD lakkab töötamast ja reageerimast, taaskasutab IGS-5227X-4P2T PoE pordi toite ja toob PD uuesti tööle. Samuti suurendab see oluliselt töökindlust, kuna PoE-port lähtestab PD võimsust, vähendades seega administraatori halduskoormust.

Planeeritud elektrienergia ringlussevõtt
IGS-5227X-4P2T võimaldab igal ühendatud PoE IP-kaameral või PoE traadita pääsupunktil igal nädalal kindlal kellaajal taaskäivitada. Seetõttu vähendab see puhvri ületäitumisest tuleneva IP-kaamera või AP krahhi võimalust.

SMTP/SNMP Trap Event Alert
Kuigi enamik NVR-i või kaamerahaldustarkvarasid pakub SMTP e-posti hoiatusfunktsiooni, pakub IGS-5227X-4P2T ka sündmuste hoiatusfunktsiooni, mis aitab diagnoosida ebatavalist seadet, mis on tingitud võrguühenduse katkemisest, PoE toite kadumisest või mitte. PD Alive Check protsessi taaskäivitamise vastus.

Mugavad ja nutikad tuvastusfunktsiooniga ONVIF-seadmed
PLANET on välja töötanud suurepärase funktsiooni – ONVIF-tugi –, mis on spetsiaalselt loodud koostööks video-IP-valvega. GUI-st IGS-5227X-4P2T saavad kliendid võrgurakenduse kaudu kõigi ONVIF-seadmete otsimiseks ja kuvamiseks vaid ühe klõpsuga. Lisaks saavad kliendid lülitite seeriasse üles laadida põrandapilte, muutes seire- ja muude seadmete kasutuselevõtu planeerimise ja kontrollimise eesmärgil lihtsaks. Lisaks saavad kliendid saada teavet reaalajas jälgimise kohta ja võrgus/offline oleku kohta; PoE taaskäivitamist saab juhtida GUI-st.

Üleliigne helin, kiire taastamine kriitiliste võrgurakenduste jaoks
IGS-5227X-4P2T toetab üleliigse helina tehnoloogiat ning sellel on tugev ja kiire enesetaastevõime, et vältida katkestusi ja väliseid sissetungi. See sisaldab täiustatud ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching) tehnoloogiat, spanning Tree Protocoli (802.1s MSTP) ja koondatud toite sisendsüsteemi kliendi tööstusautomaatika võrku, et parandada süsteemi töökindlust ja tööaega karmides tehasekeskkondades. Lihtsas ringvõrgus võib andmesideühenduse taastamise aeg olla kuni 10 ms.

Lahendus IPv6 võrgu jaoks
IPv6/IPv4 protokolli toega ning lihtsate ja sõbralike haldusliidestega on IGS-5227X-4P2T parim valik IP-seire-, VoIP- ja traadita teenusepakkujatele IPv6-võrguga ühenduse loomiseks. Samuti aitab see VKEdel astuda IPv6 ajastusse kõige väiksema investeeringuga ja ilma võrgurajatisi välja vahetamata, kuigi Interneti-teenuse pakkujad loovad IPv6 FTTx servavõrgu.

3. kihi IPv4 ja IPv6 VLAN-marsruutimine turvaliseks ja paindlikuks haldamiseks
IGS-5227X-4P2T ei paku mitte ainult ülikõrget edastusjõudlust ja suurepäraseid 2. ja 4. kihi tehnoloogiaid, vaid ka 3. kihi IPv4/IPv6 VLAN-i marsruutimise funktsiooni, mis võimaldab ristuda erinevate VLAN-ide ja erinevate IP-aadresside kaudu. üliturvaline, paindlikult hallatav ja lihtne võrgurakendus.
Tugevad 2. kihi omadused
IGS-5227X-4P2T saab programmeerida täiustatud kommutaatorihaldusfunktsioonide jaoks, nagu dünaamiline pordilinkide liitmine, Q-in-Q VLAN, privaatne VLAN, mitme ulatusega puuprotokoll (MSTP), kiht 2 kuni kiht 4 QoS, ribalaiuse juhtimine ja IGMP /MLD Nuhkimine. Toetavate portide linkide koondamise kaudu võimaldab IGS-5227X-4P2T kasutada kiiret magistraati mitme kiudpordiga kombineerituna ja toetab ka tõrkesiirde.

Suurepärane liikluskontroll
IGS-5227X-4P2T on varustatud võimsate liikluse haldamise ja QoS funktsioonidega, et täiustada sideteenuseid ja Interneti-teenuse pakkujaid. QoS-i funktsioonide hulka kuuluvad traadikiirusega 4. kihi liiklusklassifikaatorid ja ribalaiuse piirang, mis on eriti kasulikud mitme rentnikuga üksuste, mitme ettevõtte üksuste, Telco ja võrguteenuse pakkujate rakenduste jaoks. Samuti annab see tööstuskeskkonnale võimaluse kasutada täielikult ära piiratud võrguressursse ning tagab VoIP ja videokonverentside edastamise parima jõudluse.
Tõhus ja turvaline juhtimine
Sisseehitatud veebipõhise haldusliidesega IGS-5227X-4P2T L2+ hallatav lüliti pakub lihtsalt kasutatavat, platvormist sõltumatut haldus- ja konfiguratsioonivõimalust, mis sisaldab veebi- ja SNMP-haldusliideseid. SNMP-d saab hallata mis tahes haldustarkvara kaudu, mis põhineb SNMP-protokolli standardil. Toote õppimisaja vähendamiseks pakub see Cisco-laadset käsku Telneti kaudu ja klient ei pea uut konsoolikäsku õppima. Lisaks pakub see ka turvalist kaughaldust, toetades SSHv2, TLS v1.2 ja SNMP v3 ühendusi, mis krüpteerivad paketi sisu igal seansil.

1588 Time Protocol for Industrial Computing Networks
IGS-5227X-4P2T sobib ideaalselt telekommunikatsiooni ja operaatori Etherneti rakenduste jaoks, toetades IEEE 1588 ja sünkroonse Etherneti MEF-teenuste osutamist ja pakettlahenduste ajastust.
Modbus TCP pakub paindlikku võrguühendust tehase automatiseerimiseks
Toetatud Modbus TCP/IP protokolliga saab IGS-5227X-4P2T hõlpsasti integreerida SCADA-süsteemide, HMI-süsteemide ja muude andmehõivesüsteemidega tehase korrustel. See võimaldab administraatoritel distantsilt jälgida tööstusliku Etherneti lüliti tööteavet, porditeavet ja side olekut, saavutades nii hõlpsasti kogu tehase täiustatud jälgimise ja hoolduse.
Omadused
10G tugi Ei
Brändi nimi Planeet
Brutokaal (pakk, kg) 0.5
DC sisendpinge 12-56
Faksimine 8000
Garantii 5
Jumbo raamid 9000
Jumbo raamide tugi Jah
Kattepuu protokoll Jah
Kinnitus DIN-liistule Jah
Kuvamise tehnoloogia 12
Läbilaskevõime 8.9
LED indikaatorid Jah
Linkide liitmine Jah
Netokaal (toode, kg) 0.3
Pakettpuhvermälu 4
Põhilised RJ-45 Etherneti pordi tüübid Mitte ühtegi
Rack-kinnitus Ei
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP67
Säilitustemperatuur (TT) -40-85
Salvesta ja edasta Jah
Seinale kinnitatav Jah
Sertifitseerimine FCC osa 15 klass A, CE
Süsteemi sündmuste logi Jah
Toide Etherneti kaudu (PoE) Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Toote kõrgus 16.3
Toote laius 10.3
Toote sügavus 6.82
Toote värv Sinine
Töötemperatuur (TT) -40-75
Vaheta kihti L2+
VLAN tugi Jah
Võrgustiku standardid IEEE 1588
Woofer Hallatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles