Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Planet 16-pordiline 10/100TX 802.3at PoE + 2-pordiline Gigabit TP/SFP kombineeritud hallatav Etherneti lüliti

Planet 16-pordiline 10/100TX 802.3at PoE + 2-pordiline Gigabit TP/SFP kombineeritud hallatav Etherneti lüliti
Laos
  • 301.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 100.66 €
Kaubamärgid PLANET
Kauba ID: 1655077
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PLANETi äsja muudetud FGSW-1816HPS Layer 2 PoE+ Managed Switch on mõeldud ettevõtetele ja tööstusharudele, kus PD-de võrku saab tsentraalselt hallata. Switchi haldusfunktsioone on täiustatud, et hõlmata intelligentset PoE-haldust, IPv6 haldust, ACL-i, GVRP-d ja palju muud.


Kulude optimeeritud hallatud PoE+ lüliti koos L2/L4 vahetamise ja turvalisusega

PLANET FGSW-1816HPS on ideaalne hallatav PoE+ lüliti, mis pakub kohtvõrgule kulutõhusat eelist ja on SMB kontorivõrgus laialdaselt aktsepteeritud. See pakub intelligentseid Layer 2 andmepakettide vahetamise ja halduse funktsioone, sõbralikku veebikasutajaliidest ja stabiilset tööd. Mudel vastab taskukohase hinnaga standardile IEEE 802.3at Power over Ethernet Plus (PoE+); FGSW-1816HPS on varustatud 16 10/100BASE-TX Fast Etherneti pordi ja 2 Gigabit TP/SFP kombineeritud liidesega sisemise toitesüsteemiga. Oma 16 kiire Etherneti pordiga, mis on integreeritud 802.3at PoE+ pihusti funktsiooniga ja koguvõimsusega kuni 240 vatti, pakub see raamile paigaldatavat, taskukohast, turvalist ja usaldusväärset toitelahendust väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, kes kasutavad Power over Ethernet võrku või vajavad täiustatud andmeturvet. ja võrguliikluse haldamine.


Lahendus IPv6 võrgu jaoks

Tänu IPv6/IPv4 protokolli toele ning lihtsatele ja sõbralikele haldusliidestele on FGSW-1816HPS ideaalne valik IP-seire-, VoIP- ja traadita teenusepakkujatele IPv6-võrguga ühenduse loomiseks. Samuti aitab see VKEdel astuda IPv6 ajastusse kõige väiksema investeeringuga ja ilma võrgurajatisi välja vahetamata, kuigi Interneti-teenuse pakkujad loovad IPv6 FTTx servavõrgu.


Sisseehitatud ainulaadsed PoE-funktsioonid järelevalve haldamiseks

Järelevalvevõrgu hallatava PoE-lülitina on FGSW-1816HPS-l järgmised intelligentsed PoE-haldusfunktsioonid:

- PD elus kontroll
- PoE pordi jada
- PoE ajakava


Intelligentse toitega seadme eluskontroll

FGSW-1816HPS-i saab konfigureerida jälgima ühendatud PD olekut reaalajas pingi abil. Kui PD lakkab töötamast ja see ei reageeri, taastab FGSW-1816HPS PoE-pordi toite ja taastab PD tööle. See suurendab oluliselt võrgu töökindlust, kuna PoE-port lähtestab PD toiteallika, vähendades seega administraatori halduskoormust.


PoE pordi järjestus

Selleks, et kõik FGSW-1816HPS PoE-pordid ei oleks aktiivsed samal ajal, kui lüliti on käivitunud, saab FGSW-1816HPS-i PoE-pordid konfigureerida nii, et iga port saab teatud intervalliga aktiveerida. Lisaks on säte Viivitus iga pordi toite andmise edasilükkamiseks, kui FGSW-1816HPS on täielikult käivitunud.


PoE ajakava energiasäästu jaoks

Lisaks IP-seireks kasutamiseks on FGSW-1816HPS kindlasti kasutatav mis tahes PoE-võrgu, sealhulgas VoIP ja traadita kohtvõrgu ehitamiseks. Ülemaailmse energiasäästu ja Maa keskkonnakaitsele kaasaaitamise trendi kohaselt suudab FGSW-1816HPS lisaks suure vatise võimsuse andmisele ka toiteallikat tõhusalt juhtida. Funktsioon "PoE ajakava" aitab teil lubada või keelata PoE toiteallika iga PoE pordi jaoks määratud ajavahemike jooksul ning see on võimas funktsioon, mis aitab VKEdel ja ettevõtetel säästa energiat ja eelarvet.


Etherneti andmeedastuskauguse laiendus

Laiendatud töörežiimis töötab FGSW-1816HPS pordipõhiselt 10 Mbps dupleksrežiimil, kuid suudab toetada PoE väljundvõimsust kuni 250 meetri kaugusel, ületades Etherneti UTP-kaabli 100 meetri piirangu.


Tugevad 2. kihi omadused

FGSW-1816HPS-i saab programmeerida täiustatud lülitihaldusfunktsioonide jaoks, nagu näiteks mitme ulatusega puuprotokoll (MSTP), BPDU filtreerimine, BPDU valvur, dünaamiline pordilinkide liitmine, IGMP/MLD nuhkimine, DHCP relee agent, silmuse tuvastamine ja GVRP, kõne VLAN ja Link Layer Discovery Protocol (LLDP). Kaasasolev Layer 2 protokoll aitab leida põhiteavet naaberseadmete kohta kohalikus ringhäälingu domeenis. Muude kaasatud funktsioonide hulka kuuluvad pordipõhine/802.1Q VLAN ja Q-in-Q VLAN, Layer 2/4 QoS, pordi peegeldamine, ringhäälingu tormi juhtimine ja ribalaiuse juhtimine.


Täiustatud turvalisus ja liikluskontroll

FGSW-1816HPS pakub laiaulatuslikku kihtide 2 kuni 4 juurdepääsukontrolli loendit (ACL), et tagada turvalisus ääreni. Seda saab kasutada võrgule juurdepääsu piiramiseks, keelates paketid lähte- ja sihtkoha IP/MAC-aadressi või määratletud tüüpiliste võrgurakenduste alusel. FGSW-1816HPS pakub ka DHCP nuhkimis-, ARP-kontrolli- ja MAC-kinnitusfunktsioone, et takistada IP-nuhkimist rünnakute eest ja visata kõrvale vale MAC-aadressiga ARP-paketid. Siia kuuluvad ka pordi MAC/IP-aadressi sidumine ja MAC-aadressi sidumine. Võrguadministraator saab nüüd luua üliturvalisi ettevõttevõrke tunduvalt vähema aja ja vaevaga kui varem.


Küberturvalisuse võrgulahendus turvariskide minimeerimiseks

Küberturvalisuse funktsioonid, mis praktiliselt ei vaja pingutusi ja kulusid, hõlmasid lülitihalduse kaitset ja missioonikriitilise võrgu täiustatud turvalisust. Tugeva kaitse tagamiseks täiustatud ohtude eest kasutatakse nii SSH- kui ka SSL-protokolle. Võrguadministraator saab nüüd ehitada üliturvalisi ettevõttevõrke tunduvalt vähema aja ja vaevaga kui varem.


Tõhus juhtimine

Tõhusaks haldamiseks on FGSW-1816HPS varustatud veebi, Telneti ja SNMP haldusliidestega. Sisseehitatud veebipõhise haldusliidese abil pakub FGSW-1816HPS lihtsalt kasutatavat, platvormist sõltumatut haldus- ja konfigureerimisvõimalust. Toetades standardset lihtsat võrguhaldusprotokolli (SNMP), saab FGSW-1816HPS-i hallata mis tahes standardse haldustarkvara kaudu. Tekstipõhiseks haldamiseks pääseb lülitile ligi Telneti kaudu. Lisaks pakub FGSW-1816HPS turvalist kaughaldust, toetades SNMPv3 ühendusi, mis krüpteerivad paketi sisu igal seansil.


Paindlik ja laiendatav üleslingi lahendus

FGSW-1816HPS pakub 2 täiendavat Gigabit TP/SFP kombineeritud liidest, mis toetavad 10/100/1000BASE-T RJ45 vaske, et ühenduda seirevõrgu seadmetega, nagu NVR, video voogedastusserver või NAS, et hõlbustada valvehaldust. Või nende kiudoptilise SFP pesade kaudu, mis on hõivatud 1000BASE-SX/LX SFP (väikese vormiteguriga ühendatavad) kiudtransiiverid, saab selle ühendada pika vahemaa tagant magistraallüliti ja seirekeskusega. Vahemaad saab pikendada 550 meetrilt 2 km-ni (mitmemoodiline fiiber) kuni 10/20/40/80/120 kilomeetrini (ühemoodiline fiiber või WDM-kiud). Need sobivad hästi rakendusteks tööstuslikes andmekeskustes ja distributsioonides.
Omadused
10G tugi Ei
Automaatne MDI/MDI-X Jah
Brändi nimi Planeet
Brutokaal kinnitatud 3.6
Energiatarve (max) 270
Faksimine 16000
Fiber Ethernet kaabelduse tehnoloogia
Garantii 3
Gigabit Etherneti (vask) portide kogus 2
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85176990
IGMP nuhkimine Jah
Kattepuu protokoll Jah
Kiire Etherneti (vask) portide kogus 16
Kombineeritud SFP-portide kogus 2
Kõrgus kinnitatud 10
Korpuse materjal Metallist
Kuvamise tehnoloogia 7.2
Läbilaskevõime 5.35
Ladustamise suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Laius kinnitatud 31
LED indikaatorid Jah
Linkide liitmine Jah
Multisaate tugi Jah
Netokaal (toode, kg) 2.36
Paigaldatud SFP moodulite kogus 2
Põhiline ümberlülitus RJ-45 Etherneti portide arv 16
Põhilised RJ-45 Etherneti pordi tüübid Kiire Ethernet (10/100)
Pordi peegeldamine Jah
Power over Ethernet (PoE) kogueelarve 240
Power over Ethernet (PoE) portide kogus 16
Rack-kinnitus Jah
Reset-nupp Jah
Säilitustemperatuur (TT) -10-70
Salvesta ja edasta Jah
Sertifitseerimine FCC osa 15 klass A, CE
SFP mooduli pesade arv 2
Sisendvool 3.6
Soojuse hajumine 921
Sügavus kontrollitud 57
Teenusekvaliteedi (QoS) tugi Jah
Toetatud kaablitüübid Kass5
Toide Etherneti kaudu (PoE) Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Toote kõrgus 4.45
Toote laius 44
Toote sügavus 20
Toote värv Sinine
Töötemperatuur (TT) 0-50
Vahelduvvoolu sisendpinge 100-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50-60
Vaheta kihti L2
Veebipõhine haldus Jah
Voolu juhtimise tugi Jah
Võrgustiku standardid IEEE 802.1D
Woofer Hallatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles