Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pisen MF-BHD01 juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)

Pisen MF-BHD01 juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Pisen
Kauba ID: 1460732
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid Pisen MF-BHD01 (must)

Viige oma muusikakogemus järgmisele tasemele. Piseni juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste draiveritega, mille läbimõõt on 13,6 mm, mis vastutavad kvaliteetse heli eest. Võimas aku tagab kuni 10 tundi tööaega ning uuenduslik Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab kiire ja stabiilse ühenduse valitud seadmega. Praktiline kaugjuhtimispult võimaldab lihtsalt ja mugavalt juhtida kõrvaklappe ilma nutitelefoni taskust välja võtmata ning tänu sisseehitatud mikrofonile saad vabalt telefoniga rääkida. Kõrvaklappidel on IPX5 veekindlus ning kerge ja mugav disain, mis tagab pikaajalise mugavuse.

Taasavastage muusika võlu

Pisen kõrvaklappidega tunnete end nagu tõelisel kontserdil! Dünaamilised 13,6 mm draiverid pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Palju detaile, kristallselge ja loomulik heli, aga ka võimas, sügav bass – see ja palju muud ootavad teid koos Piseniga!

Nautige muusikat kuni 10 tundi

Nüüd saad vabalt kuulata muusikat pika autosõidu või trenni ajal, kartmata ootamatut kurnatust. Vastupidav 110 mAh aku tagab kuni 10 tundi pidevat kasutamist. Lisaks võib see ooterežiimis vastu pidada kuni 120 tundi. Kaasasoleva USB-C-kaabli abil on neid lihtne laadida – need on taas kasutamiseks valmis vaid 1–2 tunni pärast!

Öelge hüvasti viivituste ja häiretega

Ühendusprobleemid on minevik! Kõrvaklapid kasutavad täiustatud Bluetooth 5.0, mis tagab stabiilse edastuse ilma häirete ja viivitusteta. Kõrvaklappide sidumine valitud seadmega on probleemivaba ja saate ühendada need kahe seadmega korraga.

Lihtne ja mugav kasutada

Kogege Piseni kõrvaklappide kasutamise lihtsust. Neil on sisseehitatud kaugjuhtimispult, mis on hõlpsaks juhtimiseks kaablisse sisse ehitatud. Saate mugavalt reguleerida helitugevust, peatada ja jätkata taasesitust, vahetada lugusid ja hallata kõnesid. Enam ei pea iga kord kätt nutitelefoni järele sirutama – nüüd on kõik olulised funktsioonid sinu käeulatuses.

Teie unistuste mugavus

Pehme silikoonrihmaga kõrvaklappide ergonoomiline disain pakub teile võrreldamatut mugavust ka pikaajalisel kasutamisel – te ei pea muretsema ebamugavuse või väsimuse pärast. Magnetiline disain võimaldab kõrvaklapid kindlalt ja mugavalt kaela riputada. Komplekti kuulub ka 3 paari asenduskummi, et saaksid neid lihtsalt oma vajaduste järgi kohandada. Kõrvaklapid on ka IPX5 veekindlad, nii et need peavad vastu higile ja vihmale.

Rääkige telefonis vabalt

Piseni juhtmeta kõrvaklapid võimaldavad teil mitte ainult kuulata oma lemmiklaule, vaid ka helistada. Neil on sisseehitatud topeltmikrofonid, mis jäädvustavad usaldusväärselt iga teie sõna. Nii võid olla kindel, et vestluskaaslane kuuleb kõike, mis sul öelda on.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • USB-C laadimiskaabel
  • Vahetatavad kummipaelad (S/M/L)

Tootja Vihane
Mudel MF-BHD01
Värv Must
Andurid 13,6 mm
Bluetoothi versioon 5.0
Aku mahutavus 110 mAh
Laadimisaeg umbes 1-2 tundi
Töötunnid kell 10
Ooteaeg 120 tundi
Veekindel IPX5
Kaal 25 g
Omadused
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles