Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pisen LS03JL TWS juhtmevabad kõrvaklapid (valged)

Pisen LS03JL TWS juhtmevabad kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Pisen
Kauba ID: 1460728
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid TWS Pisen LS03JL (valge)

Pisen LS03JL TWS juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad HiFi heli ja stabiilset Bluetooth ühendust. Lisaks vähendavad need ümbritsevat müra ja neil on pikk kasutusiga. Teisest küljest vastutavad puutepaneelid kasutusmugavuse eest.

Muljetavaldav helikvaliteet

13 mm draiverid kombineeritakse komposiitmembraaniga, et pakkuda rikkalikult üksikasjalikku heli ja väljendusrikast vokaali. Selle tulemusena saate nautida veelgi kaasahaaravamat kogemust.

Stabiilne ühendus ilma viivitusteta

Pisen LS03JL kõrvaklapid ühenduvad Bluetoothi versiooni 5.0 kaudu ühilduva seadmega, pakkudes stabiilset ühendust kuni 10 meetri kaugusel. Pealegi ei pea te muretsema häirete pärast – kõrvaklapid tagavad suurepärase heli ja video sünkroonimise. See toob kaasa veelgi suurema mugavuse filmide vaatamisel ja mängude mängimisel. Lisaks ühendatakse kõik kõrvaklapid teie seadmega iseseisvalt, nii et saate kasutada ainult ühte ja jagada muusikat oma kallimaga.

Kerge ja mugav

Kasutage kõrvaklappe pikka aega ja ärge muretsege väsimuse või ebamugavuse pärast. Pisen LS03JL on kerge disainiga – iga kõrvaklapp kaalub 3,5 grammi –, nii et tunnete vaevu, nagu kannate neid. Veelgi enam, ergonoomiline ja liibuv disain tagab kauakestva mugavuse, nii et sa ei pea muretsema, et kõrvaklapid kõrvast välja kukuvad, nii et saad need lihtsalt trenni kaasa võtta.

Pikk tööaeg

Kas teete lihtsalt trenni ja muretsete, et teie kõrvaklapid saavad kõige ebasobivamal hetkel tühjaks? Ära ole! Koos laadimisümbrisega võivad need töötada kuni 70 tundi ja umbes 400 tundi jäävad ooterežiimi. Pealegi on need pärast 2-tunnist laadimist valmis tööd jätkama.

Helistama

Öelge tüütu ümbritseva müraga hüvasti. Pisen LS03JL kõrvaklappidel on mürasummutavad mikrofonid, et saaksite oma vestlusele keskenduda ja taustamüra unustada. Tänu sellele saate mugavalt telefoniga rääkida, olenemata asukohast.

Intuitiivsed juhtnupud

Kõrvaklappide juhtimine ei valmista teile probleeme - igaüks neist on varustatud puutepaneeliga, mille abil saate Pisen LS03JL tööd konfigureerida. Peatage/jätkake taasesitus hõlpsalt ja kasutage häälabilist. Enam pole vaja nutitelefoni järele sirutada!

Läbimõeldud disain

Pisen LS03JL kõrvaklappe võib julgelt trenni kaasa võtta - need on IP54 standardi järgi pritsmekindlad. Lisaks on need minimalistliku ja stiilse disainiga, seega sobivad peaaegu kõigile.

Tootja Vihane
Mudel LS03JL
Värv valge
Anduri läbimõõt 13 mm
Materjal ABS
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 10 m
Töötunnid kell 5
Ooteaeg 400 tundi
Aku mahutavus 500 mAh
Sisendpinge 5V DC 500mA
Sagedusreaktsioon 20-20 kHz
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Bluetoothi profiilid A2DP, AVRKP
Laadimisport mikro-USB
Kaal 3,5 g (toru)
Veekindel IP54
Omadused
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles