Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Piksekaabel LDNIO LS422 2m

Piksekaabel LDNIO LS422 2m
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1459926
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LDNIO LS422 Piksekaabel 2 m pikkune

Pakkuge telefoni laadimisel võrratut mugavust. LDNIO LS422 kaabel võimaldab teil koheselt taastada toiteallika vooluga 2,4 A. Selle nurga all olev disain tagab uskumatu mugavuse nutitelefoni kasutamisel laadimise ajal. Kaablit iseloomustab kõrge tugevus ja usaldusväärne tootmine. See ühildub erineva Apple'i riistvaraga.

Kiire laadimine

Nautige kiiret laadimist. Kaabel võimaldab laadida maksimaalselt 2,4 A vooluga, nii et teie nutitelefon ei vaja energia taastamiseks palju aega. Lisaks võimaldab see edastada andmeid ja laadida seadmeid samal ajal.

Mängijate eest hoolitsemine

Kaabli nurga all olev disain muudab telefoni käsitsemise lihtsamaks ja tagab kasutamise ajal erakordse mugavuse. Spetsiaalselt disainitud pistik paindub 90° nurga all, et vältida kaabli purunemist või kahjustusi. See võimaldab teil oma telefonis vabalt mänge mängida isegi laadimise ajal.

Tugev disain

Kaabel valmistati keskmisest vastupidavatest materjalidest, millel on erakordne vastupidavus. Vastupidav punumine hoiab ära kaabli sassi sattumise ja kaitseb seda suurepäraselt väiksemate kahjustuste eest. Lisaks on kaabel läbinud rea rangeid ohutusteste, nii et te ei pea muretsema oma seadmete laadimise ajal turvalisena hoidmise pärast.

Tootja LDNIO
Mudel LS422
Pikkus 2 m
Väljundvool 2.4A
Värv Punane
Ühendused USB-A/Lightning
Omadused
Pikkus 1 m
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles