Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Päikeselamp Superfire FF7-B, 28W, 2400mAH

Päikeselamp Superfire FF7-B, 28W, 2400mAH
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459428
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Päikeselamp Superfire FF7-B

SuperFire FF7-B on päikesevalgusti, mis valgustab täpselt igat asukohta, kuhu selle paigutate. See sobib kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes. Mitmesuunaline ja lainurk LED-seade tagab mugava valgustuse ka kõige pimedamal ööl ning lihtne paigaldus võimaldab riputada peaaegu igale seinale.

Lülitub sisse, kui olete läheduses

FF7-B on varustatud ülitundliku liikumisanduriga, mida saab kasutada kolmel viisil. Esimeses režiimis lülitub lamp sisse liikumise tuvastamisel ja lülitub täielikult välja 20 sekundi pärast, kui liigub sensorväljast eemale. Teises režiimis lülitub lamp sisse liikumise tuvastamisel ja hämardab valgust järk-järgult 20 sekundi pärast ning kolmandas režiimis on vastupidi – pehme valgus tugevneb, kui andur liikumist tuvastab.

Keskkonnasõbralik löök käsivarres

Keskkonnasõbralikud ja energiatõhusad SuperFire valgustid ei tekita igal aastal täpselt nulli energiaarveid. Tänu polüsilikoonist päikesepaneelile laeb FF7-B kogu päeva, muutes päikesekiired elektriks, samal ajal kui naudite tasuta valgustust!

Juhtimine minimaalse pingutusega

Valgusti eeliseks on ka see, et te ei pea seda käsitsi juhtima, kuna see lülitub automaatselt sisse, kui teie ümber läheb pimedaks, ja lülitub valguse saabudes välja. Lisaks on sellel lihtsalt kasutatav kaugjuhtimispult, millega saab sobival ajal valgust sisse või välja lülitada, seadistada endale huvipakkuv töörežiim ning vajadusel ka SOS signaali aktiveerida.

Vastupidavus paljudeks aastateks

Tähelepanu väärib lambi vastupidavus. Äärmiselt võimsad ja tõhusad LED-id tagavad ereda valgustuse väikese energiatarbimisega, nii et see kestab aastaid, kus seda vajate. FF7-B korpus on valmistatud suure tihedusega ABS-plastikust. See kaitseb taskulampi kukkumiste eest, muudab selle vastupidavaks veele (IP54) ja temperatuurile (-10~45°C), tänu millele suudab see edukalt särada igasugustes ilmastikutingimustes, mis ei mõjuta selle kulumisastet.

Bränd Superfire
Mudel FF7-B
Aku mahutavus 2400 mAh (versioon 2 18650)
Võimsus 28 W (0,2 W * 144 tk)
Pinge 3,7 VDC
Töötunnid 6-20 tundi
Veekindluse reiting IP54
Päikesepaneeli võimsus 3 W/6 V
Mõõtmed 130x380 mm
Kaal: 415 g
Valguse värv külm valge
Funktsioonid Valgustusrežiimid, kaugjuhtimispult, liikumistuvastus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles