Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Päikeselamp Superfire FF10-B

Päikeselamp Superfire FF10-B
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459419
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Päikeselamp Superfire FF10-B

FF10-B on nutikas polükristalliline päikeselühter. Sellel on suur konversioonikiirus ja äärmiselt lühike laadimisaeg. See sobib kasutamiseks nii õues kui siseruumides. Seda on lihtne paigaldada ja selle mitmekülgne disain töötab peaaegu igas keskkonnas, pakkudes eredat valgust 3 meetri raadiuses.

Päikesepaneeliga laetav lamp

Lühter on varustatud lambipirniga, mille sees on LED-id, mis tagavad igas kohas maksimaalse võimaliku valgustuse. Sellest saab särav ja praktiline lisand aeda, maja sissepääsu juures või rõdul. Selle töö võimsus võimaldab ka tõhusalt valgustada tänavaid või piirdeid.

Kauakestev jõudlus

Lambil on täisvõimsuse seadistus ühtlaseks valgustamiseks. Selle tööd saate vähendada kuni 50% ja ka kuni 25%, kui soovite seda kapriissemaks muuta. Laadimisaeg on vaid 4-6 tundi ja tööaeg varieerub olenevalt režiimist 3-8 tundi.

Pult

SuperFire FF10-B lülitub valguse ilmumisel automaatselt välja. Kaugjuhtimispuldi abil saate juhtida selle tööd. Lülitate selle igal ajal sisse ja välja, määrate tööaja ja teid huvitava valguse ereduse.

Eriülesannete jaoks

Tugeva vihma pärast ei pea te muretsema. Päikeselamp on täiesti veekindel, mistõttu ei pea seda lahti võtma ka pikkade ja tugevate vihmade ajal.

Bränd Superfire
Mudel FF10-B
Materjal ABS
Vahemik 3 m
Töötunnid 8-10 tundi
Temperatuuri stabiilsus -10-45°
Päikesepaneeli mõõtmed 170 x 105 x 40 mm
Lühtri mõõdud 180 x 70 mm
Kaal: 470 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles