Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pikenduskaabel USB 3.0 isane-emane Vention CBHBF 1m must

Pikenduskaabel USB 3.0 isane-emane Vention CBHBF 1m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806119
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni USB-A-USB-A-kaabel, must, 1 m

USB 3.0-ga varustatud Vention CBHBI mudelkaabel tagab andmeedastuse muljetavaldava kiirusega 5Gbps. Selle kaabli abil saavad kasutajad 1 GB faile üle kanda vaid 5 sekundiga. See tähendab, et filmide, fotode ja suuremate failide edastamine muutub uskumatult tõhusaks ja kiireks protsessiks.

Mugav ühendus lauaarvutiga

Ventioni CBHBF-kaablit kasutades ei pea kasutajad enam kummarduma, et ühendada kaablit arvuti esiküljel asuvatesse portidesse, ega roomama laua alla, et leida tagumisi porte. Ventioni kaabel pakub mugavust ja mugavust, säästes teie aega ja vaeva.

Seadme pordi kaitse

Pistikute pidev ühendamine ja lahtiühendamine pordidest võib põhjustada kahjustusi. Vention CBHBF mudelikaabel aitab kaitsta teie seadmete porte. Selle püsivalt ühendades vähendavad kasutajad seadmete arvuti- või sülearvutiporti ühendamise sagedust, mille tulemuseks on pikem seadme eluiga ja parem jõudlus.

Kvaliteetne ehitus

Vention CBHBF mudelkaabel on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, sealhulgas tinatatud vaskjuhtmetest ja maandusjuhtmest. Need komponendid on lisaks ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallpunutise ja välise PVC-kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, vastupidavuse häiretele ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Mitte ainult funktsionaalsus pole oluline, vaid elegantse musta värviga Vention CBHBF kaabel täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvuti seadistusi.

Bränd Vention
Mudel CBHBF
Värv Must
Liides USB-A port, USB-A pistik
Nikkeldatud liides Jah
Pikkus 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles