Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pikenduskaabel USB 2.0 isane-emane tuulutuskaabel CBIBG 1,5 m must

Pikenduskaabel USB 2.0 isane-emane tuulutuskaabel CBIBG 1,5 m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806114
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni USB-A pistik USB-A porti kaabel must 1,5 m

Ventioni kaablimudeli CBIBG puhul ei pea te enam kummarduma, et ühendada kaablit arvuti esiküljel asuvate portidega, ega roomama laua alla, otsides tagumisi porte. Ventioni kaabel pakub mugavust ja mugavust, võimaldades säästa aega ja vaeva.

Seadme pordi kaitse

Pistikute pidev ühendamine ja lahtiühendamine pordidest võib põhjustada kahjustusi. Ventioni kaabli mudel CBIBG aitab kaitsta teie seadmete porte. Selle püsivalt ühendades vähendab kasutaja seadmete arvuti- või sülearvutiporti ühendamise sagedust, mis tähendab seadme pikemat eluiga ja paremat jõudlust.

Kvaliteetne ehitus

Ventioni kaabli mudel CBIBG on ehitatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinaga kaetud vaskjuhtmetest ja maandusjuhtmest. Need komponendid on lisaks ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallpunutise ja välise PVC-kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, vastupidavuse häiretele ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus pole ainus oluline aspekt. Ventioni kaablimudel CBIBG, mis on disainitud elegantses mustas värvitoonis, täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvuti seadistusi.

Bränd Vention
Mudel CBIBG
Värv Must
Liides USB-A port, USB-A pistik
Nikkeldatud liides Jah
Pikkus 1,5 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles