Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pikenduskaabel USB 2.0 isane-emane tuulutuskaabel CBIBF 1m must

Pikenduskaabel USB 2.0 isane-emane tuulutuskaabel CBIBF 1m must
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806116
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni USB-A–USB-A pistikukaabel must 1 m

Vention CBIBF mudelkaabli abil ei pea kasutajad enam kummarduma, et ühendada kaableid arvuti esiküljel asuvatesse portidesse, ega roomama laua alla, otsides tagumisi porte. Ventioni kaabel pakub mugavust ja mugavust, võimaldades säästa aega ja vaeva.

Seadme pordi kaitse

Pistikute pidev ühendamine ja lahtiühendamine pordidest võib põhjustada nende kahjustamise. Vention CBIBF mudelikaabel aitab hoolitseda teie seadmete portide eest. Selle püsivalt ühendades vähendab kasutaja seadmete arvuti- või sülearvutiporti ühendamise sagedust, mis tähendab seadmete pikemat eluiga ja paremat jõudlust.

Kvaliteetne ehitus

Vention CBIBF mudelkaabel on ehitatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinatatud vaskjuhtmetest ja maandusjuhtmest. Need elemendid on lisaks ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallpunutise ja välise PVC-mantliga. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, vastupidavuse häiretele ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus ei ole ainus oluline tegur. Elegantset musta värvi Vention CBIBF mudelkaabel sobib kindlasti enamiku seadmete ja arvuti seadistustega.

Bränd Vention
Mudel CBIBF
Värv Must
Liides USB-A port, USB-A pistik
Nikkeldatud liides Jah
Pikkus 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles